Zasto bas cooler master?Planiram da kupim ovaj procesor.
INTEL Core i7-6700K 4.00GHz 1151
Koji coller masterov hladnjak preporucujete i da bude tih...
Itekako nh u14s i nh d14 mogu da donesu veci clock u odnosu na 9cm ventilator.Prvo zato sto imaju vise heatpipe-ova,drugo zato sto je baza veca,veci je tower a samim tim i ventilator.A zasto uzimate te ogromne i bucne kulere gde je tesko ocistiti masinu ili gde je zvuk ventilatora jak.
Ja ne klokujem procesor preko 4.0GHz zato sto na 4.2GHz ne mogu da koristim Balanced fan profil, a razliku ne mogu da vidim naredne 3 god izmedju 4.0 i 4.2GHz. Da me neko tera na Air Cooler samo Noctua 9 modeli, nikako 12 i 14.
Iz prostog razloga sto oni ne mogu da ti donesu znacajno veci klok.
Skylake i7-6700K radi najbolje na 4.5GHz a za to je Noctua 9 dovoljna ili neki AIO na Balanced.
Skylake i7 6700K radi najbolje na 5ghzA zasto uzimate te ogromne i bucne kulere gde je tesko ocistiti masinu ili gde je zvuk ventilatora jak.
Ja ne klokujem procesor preko 4.0GHz zato sto na 4.2GHz ne mogu da koristim Balanced fan profil, a razliku ne mogu da vidim naredne 3 god izmedju 4.0 i 4.2GHz. Da me neko tera na Air Cooler samo Noctua 9 modeli, nikako 12 i 14.
Iz prostog razloga sto oni ne mogu da ti donesu znacajno veci klok.
Skylake i7-6700K radi najbolje na 4.5GHz a za to je Noctua 9 dovoljna ili neki AIO na Balanced.
Pise covek romane po forumu,sta mu tesko.Milose jesi ti pisac ? trazi preporuku a ne roman
Hvala za novi potpis!Skylake i7 6700K radi najbolje na 5ghz
Hvala ti puno videcu jos kako sta.. sigurno ce biti lep kuler i potrazicu savet i od mog prijatelja MEGA SKOTA koji je Moding Master - za mene No. 1 Pozdrav za sve cujemo se posle vikenda ..Sta ti se ne svidja izgled? Pa oni su najzgodniji... Nisu ni mali ni veliki, sto znaci da mogu da izdrze klokovane procesore.
Mislim da je NH-U9S bolja za nekoliko stepeni. To je ovaj pored maticne na donjoj slici a oba su sa 92mm ventilatorima. A na nju ide ventilator do 2000RPM kome se brzina moze redukovati adapterima sto se dobija u paketu sa coolerom i moze se dokupiti drugi fan koji verovatno ne donosi neku bitnu razliku ali pomaze.