AlfaRomeo
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 13.03.2021.
- Poruka
- 491
- Rezultat reagovanja
- 317
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 7800X3D & ID Cooling fx 360 LCD
Motherboard:
Asrock B650 PRO RS
RAM:
KINGSTON Fury Beast 2X8GB 5600mhz
VGA & cooler:
Sapphire Nitro+ 6800 XT Special Edition
Display:
MSI Mag 255f e20
HDD:
PATRIOT P300 M.2 NVMe 512GB + Lexar 512GB NM790
Sound:
Steelseries Arctis 7+ Wireless
Case:
Raijintek Paean C7
PSU:
FSP Vita GM 850w
Optical drives:
No
Mice & keyboard:
Logitech Pro X Superlight 2 & Logitech G515 Lightspeed TKL
Internet:
MTS ADSL
OS & Browser:
Windows 11 Pro x64 + Google Chrome
Other:
Trust GXT542 muta wireless
Pozz prodajem neke preostale komponente/periferije od prethodnog builda..
1.Kuciste
Stanje deset od deset,mozda je potrebno samo detaljnije ciscenje.
Kuciste
Uz kuciste koje ima svoju kutiju,srafice itd full pack,dodajem i trenutno 4 arctic ventilatora p12,peti bi mogao da posaljem naknadno posto sam pozajmio kolegi,pa kad vrati.
Cena za sve je 3500 din.
2.Tastatura Redragon FIZZ Pro
Tastatura u fizicki super stanju,isto mozda treba detaljnije ciscenje,full pack sa kutijom zamenskim switchevima ,kablom itd..Jedan switch od 4 mozda ne radi,posto sam menjao jednom,ali sad ne znam koji je neispravan od ta 4.
Wirelles funkcija ne radi,ja sam je u zadnje vreme koristio sa kablom,verovatno je baterija riknula raspitivao sam se ovde na forumu gde kupiti bateriju ali sam odustao.
Cena je 2000 din.
3. Mis Redragon King Pro
Stanje 9/10..ima neka ogrebotinica ja mislim da ga je macka ganjala dok nisam bio tu..Radi perfektno,imam racun kupljen pre manje od godinu dana,sigurno je jos u garanciji. Full pack takodje kao i ovo ostalo..
Cena je 2500 din.
Bonus za nekoga ko uzme misa i tastaturu je velika podloga.Podloga treba pranje, i ima jednu malu tackicu pala mi je cigareta na nju..Slike svega su tu pa kome sta treba nek se javi,ja mislim da su cene korektne . pozz
Podlogu ne prodajem posebno posto je nova bila 2000 din,a ima flekicu od cigarete tako da ide kao poklon za nekoga.
1.Kuciste
Stanje deset od deset,mozda je potrebno samo detaljnije ciscenje.
Kuciste
Uz kuciste koje ima svoju kutiju,srafice itd full pack,dodajem i trenutno 4 arctic ventilatora p12,peti bi mogao da posaljem naknadno posto sam pozajmio kolegi,pa kad vrati.
Cena za sve je 3500 din.
2.Tastatura Redragon FIZZ Pro
Tastatura u fizicki super stanju,isto mozda treba detaljnije ciscenje,full pack sa kutijom zamenskim switchevima ,kablom itd..Jedan switch od 4 mozda ne radi,posto sam menjao jednom,ali sad ne znam koji je neispravan od ta 4.
Wirelles funkcija ne radi,ja sam je u zadnje vreme koristio sa kablom,verovatno je baterija riknula raspitivao sam se ovde na forumu gde kupiti bateriju ali sam odustao.
Cena je 2000 din.
3. Mis Redragon King Pro
Stanje 9/10..ima neka ogrebotinica ja mislim da ga je macka ganjala dok nisam bio tu..Radi perfektno,imam racun kupljen pre manje od godinu dana,sigurno je jos u garanciji. Full pack takodje kao i ovo ostalo..
Cena je 2500 din.
Bonus za nekoga ko uzme misa i tastaturu je velika podloga.Podloga treba pranje, i ima jednu malu tackicu pala mi je cigareta na nju..Slike svega su tu pa kome sta treba nek se javi,ja mislim da su cene korektne . pozz
Podlogu ne prodajem posebno posto je nova bila 2000 din,a ima flekicu od cigarete tako da ide kao poklon za nekoga.
Prilozi
-
3,2 MB Pregleda: 21
-
3,4 MB Pregleda: 23
-
3,2 MB Pregleda: 22
-
2,5 MB Pregleda: 15
-
2 MB Pregleda: 15
-