Fali što nije Arctic Freezer 34 eSports DUO koji je 1000din jeftinji (kod nas) a hladi dosta bolje. Ima kvalitetniji fan, Arctic P12, tako da je tiši.Sta fali, jel ne valja?
Jel ima RGB?Fali što nije Arctic Freezer 34 eSports DUO koji je 1000din jeftinji (kod nas) a hladi dosta bolje. Ima kvalitetniji fan, Arctic P12, tako da je tiši.
![]()
CPU Hladnjak Arctic Freezer 34 eSport DUO, 4 heatpipe, 210W TDP, ACFRE00075A, AM5, LGA1700
Garancija 2 godine. https://www.arctic.ac/eu_en/freezer-34-esports-duo.html 1151 1150 1155 1156 AM4 LGA 1700 AM5 Thermal Compund: MX-4Fan: 2 x 120 mm, 200 - 2.100 RPM (Controlled by PWM)Lager: Fluid Dynamic BearingGeräuschpegel: 0.5 Sone (@ 2.100 RPM)Strom / Spannung: 0.13 A / 12 V DC per Fanwww.novicomp.rs
Kontam jedino što je preskup. U rangu je ovog mog LC-Power-a, a skuplji je skoro 2500 din.Sta fali, jel ne valja?
StajeA da mi neko odgovori dal staje ovaj kuler u cyclops v ?![]()
Koji?A da mi neko odgovori dal staje ovaj kuler u cyclops v ?![]()
Reko ti je @Veljadin212 black rgb
Lep ventilator! Koliko para?212 black rgb
A da mi neko odgovori dal staje ovaj kuler u cyclops v ?![]()
Ma ne mogu da se porede stock i aftermarket kuler. To je kao nebo i zemlja.Kontam jedino što je preskup. U rangu je ovog mog LC-Power-a, a skuplji je skoro 2500 din.
@</Miki> Mene je iznerviralo što niko od naših nema crno-beli Freezer, dok na KP su me neki iskulirali kada sam pitao za dostupnost (poslao poruke pre više od nedelju dana), a jedini koji mi je odgovorio kaže da nema ništa dok ne prođe ovo sa koronom... Na kraju popi*deo i kupio LC-Power za nešto ispod 4000 din kod nas. Hahaha! Cool izgleda sa tom gomilom ARGB-a po sebi, vidim dobranu razliku u odnosu na Wraith Spire, a dobio sam u paketu i šta mi treba da nakačim još jedan ventilator ako budem hteo.
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk