Fali što nije Arctic Freezer 34 eSports DUO koji je 1000din jeftinji (kod nas) a hladi dosta bolje. Ima kvalitetniji fan, Arctic P12, tako da je tiši.Sta fali , jel ne valja?
Jel ima RGB?Fali što nije Arctic Freezer 34 eSports DUO koji je 1000din jeftinji (kod nas) a hladi dosta bolje. Ima kvalitetniji fan, Arctic P12, tako da je tiši.
CPU Hladnjak Arctic Freezer 34 eSport DUO, 4 heatpipe, 210W TDP, ACFRE00075A, AM5, LGA1700
Garancija 2 godine. https://www.arctic.ac/eu_en/freezer-34-esports-duo.html 1151 1150 1155 1156 AM4 LGA 1700 AM5 Thermal Compund: MX-4Fan: 2 x 120 mm, 200 - 2.100 RPM (Controlled by PWM)Lager: Fluid Dynamic BearingGeräuschpegel: 0.5 Sone (@ 2.100 RPM)Strom / Spannung: 0.13 A / 12 V DC per Fanwww.novicomp.rs
Kontam jedino što je preskup. U rangu je ovog mog LC-Power-a, a skuplji je skoro 2500 din.Sta fali , jel ne valja?
StajeA da mi neko odgovori dal staje ovaj kuler u cyclops v ?
Koji?A da mi neko odgovori dal staje ovaj kuler u cyclops v ?
Reko ti je @Veljadin212 black rgb
Lep ventilator! Koliko para?212 black rgb
A da mi neko odgovori dal staje ovaj kuler u cyclops v ?
Ma ne mogu da se porede stock i aftermarket kuler. To je kao nebo i zemlja.Kontam jedino što je preskup. U rangu je ovog mog LC-Power-a, a skuplji je skoro 2500 din.
@</Miki> Mene je iznerviralo što niko od naših nema crno-beli Freezer, dok na KP su me neki iskulirali kada sam pitao za dostupnost (poslao poruke pre više od nedelju dana), a jedini koji mi je odgovorio kaže da nema ništa dok ne prođe ovo sa koronom... Na kraju popi*deo i kupio LC-Power za nešto ispod 4000 din kod nas. Hahaha! Cool izgleda sa tom gomilom ARGB-a po sebi, vidim dobranu razliku u odnosu na Wraith Spire, a dobio sam u paketu i šta mi treba da nakačim još jedan ventilator ako budem hteo.
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk