Toplo bih ti preporucio da se ne zaleces na G3. A ako biras izmedju ta dva, Meizu ima bolji softver. Flyme OS je bolje odradjen od MIUI, ali to naravno ne znaci da je MIUI los. Mislim da nema greske ni sa jednim od ta dva.I ja sam u fazi kupovine fona do 200€ i takodje se dvoumim izmedju Meizu M2 Note i Xiaomi Redmi Note2....mada,mozda ce se budzet i malo povecati,pa se mozda zaletim i na nekog polovnog LG G3....
To je jos bolja varijanta, ako mogu i polovni. Moze i Nexus 5 za te pare, najbolja varijantaA sta mislis o polovnom z2 sa oglasa ? To ti je mozda najbolja opcija ako ne mora nov telefon.Vidjao sam ih za 200e a ima ih i dalje cini mi se
LeTv x500 i x600 opasni telefoni za smesne pare! Bas sam skoro gledao oba, svidjaju mi se. Kinezi ubijaju sa telefonimaSkoknucu ovih dana do MTS-a bas da vidim tel uzivo....mada mi se opasno svidja i onaj LETV x500....joj slatke muke...
Ako ga uzmes, napravi neki mali review, mozda bih uzeo burazeru.Ja se sve vise lomim oko x500...vala bas kinezi ubijaju! Tako i treba!
Sinda je bog, volim te brateNecu nista ispod 5.5"....
Pa ne begam,ali zamisli da sam recimo taj fon porucio iz kine pa da sam ga morao reklamirati...brate pola godine bi proslo ovako uzmem nesto sto vec provereno radi,i jos je u domacoj garanciji,plus cackajuci oba telefona,taj S5 mi je svakako kvalitetniji fon,sto zbog kamere sto zbog samog displeja,a i ispade da mi je 5.5" preveliko ipak,tako da eto....neplanski odo na SljamsungaI bre Sinda, jedno lose iskustvo i odma begas od Meizu-a... sta da kazu vlasnici iPhone 6 koji se krivio ko oblanda i milion drugih marki, modela i problema. A i ne verujem da ima savrsene serije telefona bez mana i bagova. Imao sam i ja slucaj kao ti sa ZTE Skate pre par godina iz Telenora, isto ekran nije bio ok, pa reklamirao i stavili novi ekran, tel me sluzio skoro 2 god
Trenutno se i ja lomim izmedju Meizu M2, Meizu Metal, Xiaomi Redmi Note 3... cekam polovinu januara da predstave jos nesto, npr Xiaomi Redmi 3, posto bih radije uzeo 5", dosta mi je vise 5.5"...