fotoronin
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 18.11.2018.
- Poruka
- 996
- Rezultat reagovanja
- 293
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
TODA PC :)
CPU & cooler:
Ryzen 2600X/Cooler Master 212 Evo Led Turbo
Motherboard:
Gigabyte Aorus Ultra Gaming X 470
RAM:
Corsair vengeance RGB 3200 2x8 Gb
VGA & cooler:
Evga GTX 1060 SC 3 gb
Display:
Iiyama Prolite XUB2796QSU
HDD:
Samsung 970 EVO 1Tb NVME +Samsung SSD 860 Evo 250Gb, WDC Black 1Tb, Toshiba 3 Tb
Sound:
Integrated(realtec)
Case:
Antec NX 410 White
PSU:
Raidmax RX-635 AP
Optical drives:
none
Mice & keyboard:
A4Teche V7M Bloody
Internet:
SBB
OS & Browser:
Win 10-nazalost :( , Opera, Edge
Other:
svasta nesto/svestrana osoba
Konkretno-koji solidan produžni kabel kupiti za PC to jest desktop računar? Cena...ajde neka bude do 4+ 000 ...Znači bar 3 metra kabla, 6 ili barem 5 utičnica i poželjno prenaponska zaštita...E sad...Problem broj jedan što u Novom Sadu ne mogu skoro ništa kršteno da kupim...Mođda, iako ne znam imaju li, mislim da ne ovako nešto
www.gamecentar.rs
ali je 1.8 m kabel..To mi je...upitno da li je upotrebljivo...Možda najbolje što sam našao ali trpi opterećenje-toliko garantuju-samo do 2500W.
Kažu da oni baš proizvode...Jel čuo neko za njih? Neka iskustva...? Najgrđe je što mi ustvari treba još jedan manji produžni ali OK taj može biti malo ...prostiji...Nekad davno sam iamo Comelov, sa prenaponskom, radio je 15 godina...APC pogotov sad znam da je Kinez ali preskup...Drugar mi preporučioDIgitus ali ili je kraći kabel ili ima samo 4 utičnice...
PREPORUKE? Unapred hvala.

Produžni kabl sa prenaponskom zaštitom SWAPP SP10AF 1.8M S-LINK-17452
SWAPP SP10AF 1.8M S-LINK-17452 - Produžni kabl sa prenaponskom zaštitom
Kažu da oni baš proizvode...Jel čuo neko za njih? Neka iskustva...? Najgrđe je što mi ustvari treba još jedan manji produžni ali OK taj može biti malo ...prostiji...Nekad davno sam iamo Comelov, sa prenaponskom, radio je 15 godina...APC pogotov sad znam da je Kinez ali preskup...Drugar mi preporučioDIgitus ali ili je kraći kabel ili ima samo 4 utičnice...
PREPORUKE? Unapred hvala.