hedgehog
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 13.12.2014.
- Poruka
- 797
- Rezultat reagovanja
- 14
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD FX 4300 Black Edition & FX 8xxx Box poliran XD
Motherboard:
ASRock 970 Pro3 R2.0
RAM:
Exceleram Rippler 2x4GB @1600MHz CL9 1.5V
VGA & cooler:
XFX Radeon 5750 512MB
Display:
Dell P2417H
HDD:
WD Caviar Blue 500GB AAKS 16MB
Case:
Cooler Master Elite 334 Black
PSU:
Corsair VX450W
Optical drives:
Optiarc DVD RW AD-5240S
Mice & keyboard:
GIGABYTE GM-M6880 & CM Suppressor
Internet:
Telekom ADSL 10/1
OS & Browser:
Win7 x64 & Waterfox
Other:
Microsoft LifeCam HD-5000, Nexus 5
Pozdrav svima, imam jos jednu nedoumicu, burazer treba da uzme neki od ovih telefona uz ugovor (Nova 3), pa me interesuje sta bi vi preporucili od ovih modela.
I cenovna grupa
LG K10
Sony M4 Aqua
Huawei P8 lite dual SIM
II grupa + 2400din
Lenovo K6
III grupa +4800din
Samsung Galaxy J5 (2016) dual SIM
Samsung Galaxy A3 (2016)
Huawei P9 lite
Nije bas preterano zahtevan korisnik, uglavnom mu je najvaznija kamera posto voli one aplikacije za "skeniranje" i da fotografise ponesto, mada najvise koristi surf, email, pregled nekih dokumenata i sl. a pre svega pozivi i sms, viber, pa bi valjalo da drzi baterija.
Neki moj zakljucak je da je P9 lite najbolje u onom trecem cenovnom rangu, ovamo nisam bas siguran u prvom.
Inace vise voli stock Android, pa mu Sony kao vise lezi. Ali m4 Aqua koliko vidim nije bas nesto, a pre svega zbog 8GB memorije sto je bas malo, mada moze microsd da se ubaci.
I cenovna grupa
LG K10
Sony M4 Aqua
Huawei P8 lite dual SIM
II grupa + 2400din
Lenovo K6
III grupa +4800din
Samsung Galaxy J5 (2016) dual SIM
Samsung Galaxy A3 (2016)
Huawei P9 lite
Nije bas preterano zahtevan korisnik, uglavnom mu je najvaznija kamera posto voli one aplikacije za "skeniranje" i da fotografise ponesto, mada najvise koristi surf, email, pregled nekih dokumenata i sl. a pre svega pozivi i sms, viber, pa bi valjalo da drzi baterija.
Neki moj zakljucak je da je P9 lite najbolje u onom trecem cenovnom rangu, ovamo nisam bas siguran u prvom.
Inace vise voli stock Android, pa mu Sony kao vise lezi. Ali m4 Aqua koliko vidim nije bas nesto, a pre svega zbog 8GB memorije sto je bas malo, mada moze microsd da se ubaci.
Poslednja izmena: