toliko sam puta pokusavao da koristim macbook, ipad i iphone kad odem kod nekih ortaka koji ih poseduju, ali toliko me odbija, furaju fazon jednostavnosti, a opet mi je nekako sav konfuzan a i zatvoren ko neka sekta, aj sto svi imaju iste ringtonove, launchere i sl, nego kad ne moze ni da prebaci neki fajl bt-om na android, bemti takav uredjaj...a i taj kompleksaski jabuka fazon me uzasno odbija, posebno kad vidim kejs za iphone sa rupom na sredini da bi se video apple logo, to mi je toliko LOW da nemam reci...
i imao sam nameru .. ali ipak sam se odlucio na iph

E i ovo je cinjenica koja me skroz odvraca od iPhone-a. I 4" mi je mali ekran isto...Blaaah, i onda si za te pare mogao da kupis 3x bolji fon.
Ne bih mogao da gledam u 3.5", jedino da me muka snadje![]()
iPhone kod mene dolazi u obzir jedino ako mi neko pokloni. I to bi odma otislo na oglase.Svi bi presli na iph da imaju pare i da je lako dostupan u srbiji![]()
Sent from my iPhone 4S

Kao da sam ja pisaomiha, me neithertoliko sam puta pokusavao da koristim macbook, ipad i iphone kad odem kod nekih ortaka koji ih poseduju, ali toliko me odbija, furaju fazon jednostavnosti, a opet mi je nekako sav konfuzan a i zatvoren ko neka sekta, aj sto svi imaju iste ringtonove, launchere i sl, nego kad ne moze ni da prebaci neki fajl bt-om na android, bemti takav uredjaj...a i taj kompleksaski jabuka fazon me uzasno odbija, posebno kad vidim kejs za iphone sa rupom na sredini da bi se video apple logo, to mi je toliko LOW da nemam reci...
svaka cast likovima koji znaju zasto koriste apple uredjaje, a takvih je mozda 5% od ukupnih apple usera...
jedino bi mozda uzeo ipad zbog 10" i retina displeja, mada kako su kinezi sa lenovom i ostalim markama krenuli sa agresivnim hardverom i niskim cenama, radije bi njih kupio![]()

Ček, jel to znači da Android treba nešto specijalno da se "namešta"?Jedini razlog zasto sam izabrao iph je taj sto nisam hteo da se smaram i namestam sistem

Uradi to kad ti covek lepo govoriNecu jos, tek se zezam sa obicnim 4.4.2 ... to za par meseci kad dosadi
Il ako naletim na neku potvrdu za blesavi ROM koji produzuje bateriju za dobrih par h![]()
Posle custom rom-a ne znam da li bih uspeo da se naviknem na stock vise. 

( neki drmr Nenad
)
)ali bar sat vremena slusanja muzike preko neta.Probao sam razne romove ali radi dosta sporije sa njima i baguje tako da je originalni najbolji i najbrzi.Nazalost nema nadogradnje za njega pa je zaglavljen na 2.3 verziji androida.Najveca mana mu je hardver jer ga je vec pregazilo vreme,kamera iako pise da je 8mp nema veze sa vezom,a za danasnje vreme i procesor i memorija mu je nikakva,mada to meni ne smeta jer ga za igrice i ne koristim.Gps perfektno radi,prijem signala odlican,ipak je to motorola.Opet napominjem jedino zbog izgleda i udobnosti ga ne prodajem ali izgleda da cu cim istekne ugovor da ga menjam za nesto bolje.Kada bi ga napravili fizicki istog samo sa boljim hardverom opet bih uzeo njega.
, ali me stvarno više ne zanima koji telefon je brži, veći, manje troši goriva.....