E i ovo je cinjenica koja me skroz odvraca od iPhone-a. I 4" mi je mali ekran isto...Blaaah, i onda si za te pare mogao da kupis 3x bolji fon.
Ne bih mogao da gledam u 3.5", jedino da me muka snadje
iPhone kod mene dolazi u obzir jedino ako mi neko pokloni. I to bi odma otislo na oglase.Svi bi presli na iph da imaju pare i da je lako dostupan u srbiji
Sent from my iPhone 4S
Kao da sam ja pisaomiha, me neither toliko sam puta pokusavao da koristim macbook, ipad i iphone kad odem kod nekih ortaka koji ih poseduju, ali toliko me odbija, furaju fazon jednostavnosti, a opet mi je nekako sav konfuzan a i zatvoren ko neka sekta, aj sto svi imaju iste ringtonove, launchere i sl, nego kad ne moze ni da prebaci neki fajl bt-om na android, bemti takav uredjaj...a i taj kompleksaski jabuka fazon me uzasno odbija, posebno kad vidim kejs za iphone sa rupom na sredini da bi se video apple logo, to mi je toliko LOW da nemam reci...
svaka cast likovima koji znaju zasto koriste apple uredjaje, a takvih je mozda 5% od ukupnih apple usera...
jedino bi mozda uzeo ipad zbog 10" i retina displeja, mada kako su kinezi sa lenovom i ostalim markama krenuli sa agresivnim hardverom i niskim cenama, radije bi njih kupio
Ček, jel to znači da Android treba nešto specijalno da se "namešta"?Jedini razlog zasto sam izabrao iph je taj sto nisam hteo da se smaram i namestam sistem
Uradi to kad ti covek lepo govori Posle custom rom-a ne znam da li bih uspeo da se naviknem na stock vise.Necu jos, tek se zezam sa obicnim 4.4.2 ... to za par meseci kad dosadi
Il ako naletim na neku potvrdu za blesavi ROM koji produzuje bateriju za dobrih par h