Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Zdravo
Pokrecem ovu temu da bih saznao koji mobilni operater u Srbiji je najbolji. Meni je najbitnije da ima brz internet. I da mi predlazete neke pakete.
Ko ti da najbolju ponudu za tarifu za koju si spreman da platis.Mislim da mozes sam odluciti sta je najbolje za tebe.Ne pratim operatere toliko, ko kakve i po kojim cenama daju..Moguce da je vip najbolji(uzmi sa rezervom,nisam siguran),4g je mreza koja je najbrza,pa vidi u tvom gradu,mestu ili sta god kakva je pokrivenost.Isto zavisi i od cene paketa,telefona itd..
Imas sada akciju kod VIPa sa kodom Super kartice, prvih 6 meseci ne placas nista posle zavisi od Neo paketa ili INtarife, zavisi sta izaberes.
Uzet juce NEO 3 1200 din mesecno, narucen ugovor preko neta i dobijen jos 1GB, uz kod Super kartice prvih 6 meseci besplatno.
Ako ti treba vise interneta imas kod njih INtarifu pogledaj na sajtu al ta tarifa nema sms, mozes da kupis, 50 din 150 poruka mesecno.