Zar ima potrebe da radi na max uz taj CPU?Imam i5-7500 i lc-cc-100 hladnjak do sada mi nije prelazio 50c . Na max brzini ventilatora dosta je tisi od box hladnjaka ali se i dalje cuje blagi sum posebno jer je tisina u sobi gde mi je komp . Pre jedno mesec dana sam hteo da kupim dark rock pro 4 ali ga nigde nije bilo u nasim radnjama i sad ste me podsetili da potrazim opet :-D
Do koje temperature ti dolazi cpu npr u nekom gamingu?Meni je i LC CC 100 dovoljan za sledecu upgrade zato sto nista ne overklokujem, mislim cpu. Al njegov novac, pa nek radi kako misli da mu je najbolje.
Meni je toliko bez zaposljavanja cpu,u gamingu ide 68,69,70 max po jezgru sa pijačnom pastom50-53C max bez drugog venta
Meni je neko starije CM elite,drzim otvorenu stranicu uvek, i imam samo jedan pozadi vent edit:npr sad mi je na 41c kad sam na google itd Sad sam upalio prime95 pa da vim dokle ce da gura..mada i u sobi je 30tinuNzm kako tebi cpu jos 77W, moj 95w. Al ja imam noctua nth1 i oko 7 ventilatora u kucistu. Cekam da mi stigne noctua Y racva za push-pull, imam vnetilator tu od cc95 i cekam CM Vangard 700v napajanje, pa cemo videti kako ce to sve da radi. Koje kuciste ti imas jbt onda ako ti je 70C
Verovatno drugo kuciste i par ventova bi resilo.Nije ni ovo alarmantno,dolazi do 69,70c max u gejmingu,tako da ono...Pasta nebi resila neku temp po meni,mozda par stepeni.Moras nesto da uradis ili drugu pastu i push/pull ili novo kuciste. Meni RX 580 radi na 30C kad ne vrti ventilatore zato sto ovi bocni ventilatori duvaju u sve sa strane, au igricama dodje do 67=69. Kad dodam drugi ventilator na hladnjka cpu-a moze temperatura da mi bude niska 1-2 C ili da poraste pa cu videti.
Tebi je zatvoreno kuciste,i imas brdo ventova..Meni je otvoreno,a i danas je bas vruce i u sobi..pa je topao vazduh prisutan.Drzao se i meni na 68,69c nekoliko min,a onda naglo skocio na tih 75,76c.Ja sam pokrenuo strest test i drzao se na 53-57C.