lukadr
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 13.07.2016.
- Poruka
- 38
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Sinoc se vracam iz grada, burazer place rece odjednom se racunar ugasio i vise ne reaguje. Ispregledam ceo racunar, ali posto danas nisam nikako imao vremena dam svoje neko misljenje da posto racunar uopste ne reaguje na paljenje, da je moguce da je napajanje otislo. Eh sad, problem je sto je napajanje kupljeno pre 2,5 godine i koje se smatralo za dosta kvalitetnim. Posto je komponenta iz Madjarske, reklamacija ce potrajati sigurno vise od 2 nedelje, a ne bih toliko da cekam, svakako cu podneti reklamaciju, ali bih pre toga da uzmem nesto.
Napajanje koje sam imao je bilo Corsair VS650.
Komponente racunara:
I5 4460
GTX 770 TwinFrozr
Asrock H97 Anniversary
256gb Kingston HyperX SSD
1tb HDD
Koje bi ste mi napajanje preporucili uz ove komponente? Trazim neko malo jeftinije od onog kojeg sam imao, zbog malo slabijeg novcanog stanja u ovom trenutku. I da li je nesto ovako dovoljno: LC-Power napajanje 600W LC600H-12 V2.31 12CM FAN
Ogromno hvala unapred.
Napajanje koje sam imao je bilo Corsair VS650.
Komponente racunara:
I5 4460
GTX 770 TwinFrozr
Asrock H97 Anniversary
256gb Kingston HyperX SSD
1tb HDD
Koje bi ste mi napajanje preporucili uz ove komponente? Trazim neko malo jeftinije od onog kojeg sam imao, zbog malo slabijeg novcanog stanja u ovom trenutku. I da li je nesto ovako dovoljno: LC-Power napajanje 600W LC600H-12 V2.31 12CM FAN
Ogromno hvala unapred.