Dom1nat0R
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 03.09.2015.
- Poruka
- 13.357
- Rezultat reagovanja
- 8.249
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-10700K / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard:
ASUS Maximus XII HERO (WI-FI)
RAM:
G.SKILL tridentZ Black-White 32GB (2x16) DDR4 @3600MHz CL17 [F4-3600C17D-32GTZKW]
VGA & cooler:
AMD Radeon™ RX 7800 XT Phantom Gaming 16GB OC
Display:
LG Ultra Gear 27GN850-B [1ms,144Hz, Nano IPS]
HDD:
Samsung 860 PRO 256GB Samsung 860 EVO 500GB 2x Samsung 860 EVO 2TB WD Red 3TB
Sound:
ASUS Xonar Essence ONE / Cambridge Audio Azur 640A V2 / MA RX2+Pioneer TSW306C / Logitech Z906 [5.1]
Case:
Thermaltake Suppressor F51 [Window]
PSU:
Cooler Master V850 [Full modular]
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
ASUS ROG Chakram / ASUS ROG Claymore [MX Brown] / Headset hyperX Cloud Alpha
Internet:
Optical fiber 350mbs/110mbs
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64bit / Google Chrome
Other:
PlayStation 4 PRO CUH-7216B / TV Samsung UE50RU7022 50" 4K
Pa ti sam razmisli da li jesu
Eto ti njihova realna cena.
Sad ako se pitas pa kako bre brate ovaj prodaje za 6000. Da nisu kopija. Ne. Moj je drugar kupio od njega i hyperX alpha 2 i jos davno davno dok smo jos igrali cs 1.6 cuvene steelseries siberia v2 (verovatno najprodavanije slusalice ikad) uvek je bilo sve top. Covek donosi robu iz nemacke a proizvode koje prodaje su novi ali su bili izlozeni u radnji. Po nemackom zakonu sve sto je bilo izlozeno i otvoreno smatra se kao outlet odnosno polovno i takve stvari cesto idu duplo jeftinije pa i vise od toga. Naravno kod nas kad odes u gigatron onaj tamo patuljak sto radi ti isto da izlozenu robu ali po punoj ceni. To je razlika izmedju nas i tamo preko.
Sto se tice izbora na tebi je ja bih uvek isao na zicanu varijantu. Mis koristim bezicni jer je puno prakticnije ali slusalice mislim da je bolje zicanne osim ako nemas potrebu da se kreces sa njima.
LOGITECH gejmerske slušalice G PRO X (Crne) - 981-000817
Slušalice LOGITECH gejmerske slušalice G PRO X (Crne) - 981-000817 Klasične slušalice,Ne,Da,3.5mm,Da,Na slušalici,92dB
gigatron.rs
Sad ako se pitas pa kako bre brate ovaj prodaje za 6000. Da nisu kopija. Ne. Moj je drugar kupio od njega i hyperX alpha 2 i jos davno davno dok smo jos igrali cs 1.6 cuvene steelseries siberia v2 (verovatno najprodavanije slusalice ikad) uvek je bilo sve top. Covek donosi robu iz nemacke a proizvode koje prodaje su novi ali su bili izlozeni u radnji. Po nemackom zakonu sve sto je bilo izlozeno i otvoreno smatra se kao outlet odnosno polovno i takve stvari cesto idu duplo jeftinije pa i vise od toga. Naravno kod nas kad odes u gigatron onaj tamo patuljak sto radi ti isto da izlozenu robu ali po punoj ceni. To je razlika izmedju nas i tamo preko.
Sto se tice izbora na tebi je ja bih uvek isao na zicanu varijantu. Mis koristim bezicni jer je puno prakticnije ali slusalice mislim da je bolje zicanne osim ako nemas potrebu da se kreces sa njima.