Nijesam to znao, ali pretpostavljam da je Asus to zakrpio (uvijek to moze provjeriti na njihovim forumima ako ga je strah zbog toga).Da, ali je imala nekih problema sa memorijama, neki nisu uspeli da nateraju RAM da radi na propisanih 3000-3200MHz. Možda su rešili to novijim BIOS-ima.
Pretpostavljam da se sprdas.Malo je. Nista ispod 4000mhz ne vredi.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Nece biti bas. Skylake je poprilicno osetljiv na brzinu rama.Neces ni osjetiti razliku izmedju te na 2400 i neke na 3000+ MHz.
A OK.Jeste "osetljiv", ali ne kada se koristi graficka tipa GTX1060 vec one dosta jace.
Vjerovatno dok ucita sistem(drajvere). Isto je to i kod mene. Cim prestane da se vrti ono na Windows loading screen odmah se ventilatori manjim brojem obrtaja vrte. Normalno je to.Iii konacno sastavljen pc... nego nesto me buni.. zasto pri ukljucivanju racunara graficka vrti kulere 100%?? Samo dok se boot-uje.. inace graficka strix 1060. Hvala
Svi novi kuleri, uključujući i Strix kod Asusa, se u potpunosti isključe dok kartica ne dostigne određenu temperaturu, obično oko 50 stepeni.Ok, ovde se potpuno iskljuce... malo je bezveze, ali ok ako je normalno... :-)
Zato sto vrti na maksimalnim obrtajima, pretpostavljam.To znam :-) ali komp dok bootuje cuje se kao da ce da poleti