• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Ko koristi PS5 plus premium pretplatu?

Cika_Kure

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
1.845
Rezultat reagovanja
2.267
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 5700x 3D, ID Cooling SE-225-XT BLACK
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
KINGSTON Fury 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
Biostar RX6700XT 12GB GDDR6
A kako rade online igre sa indijskim? Znam da je pre bilo, bar u Elite Dangerous, da te poveže sa serverima iz tog regiona odakle ti je nalog.
Jbg, ne igram online, pa ne mogu reći. Vrlo moguće da su serveri regionalni...

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
320
Rezultat reagovanja
334
Moja konfiguracija
Druze...Sa popustom ili bez...Za 78 Funti oko 100 evra ja dobijem svaki mesec po 3 igre plus jos hitova-Ghost of Tsushima, Cyberpunk 2077, Far Cry 6, itd za DZABE! A ovako ? Za 100 evrica bih mogao da kupim....koliko igara? 2, 3...? Nek' je i 5...? Ovako dobijem 12x3=36 godisnje + jos BRDO OK igara...
Ne dobijas nista, osim pristup digitalnoj biblioteci/katalogu igara dokle god placas pretplatu...
Ako si nov u celoj prici oko konzole i imas vremena na pretek da se igras - sure, PS pretplata na 1-2 godine je odlicna stvar da se obrne ono najbolje od Soni ekskluziva i Ubisoft naslova za dzabe. Plus dobijas i mogucnost da obrnes i neke novije manje/indie naslove (od 20-30e) koje Sony deli i koje bi mozda probao ali ne platio...
I to sve traje dok ide pretplata, cim prekines nestaju i sve te igre "koje dobijas" - odnosno essential naslovi koji "trajno ostaju" uz pretplatu i rotirajuci katalog naslova od par meseci.

Ako si u situaciji da si okrenuo skoro 80% sto te interesuje iz Sonijevog kataloga i nemas dovoljno vremena za igranje vecih naslova od 50+h... I ne palis nekad konzolu po mesec-dva nekad, onda se i ne isplati bas jer i te igre sto dobijas moras da obrnes da bi izvukao neku "vrednost" iz njih a to onda prelazi u mesecnu obavezu/forsiranje igranja...
U situaciji sam gde sam podvukao crtu i gledam da mi se vise isplati da narednih recimo 200-300e (dok se ne pojavi PS6) recimo usmerim ka kupovini naslova kada budu 20-30e na snizenju, jer ce toliko da spadnu kada dodju na red da ih odigram jer vec imam pozamasan backlog za koji sam vec platio a nisam odigrao... Takodje ima i naslova koje bih da odigram opet ili pak volim da igram kezual povremeno (NBA 2k ili F1), ali zasto da platim 100e godisnje pretplate ako mogu da je posedujem a takvi naslovi padnu na 17e upravo sada 6-7m posle launcha (bukvalno su dzabe)
I takodje je bolje da sam odvojio prethodnih 300e od pretplate na igre koje sam zeleo da kupim i odigram jer mi digitalno trajno ostaju vezani za nalog...

Kad stvari uvidis koliko placas za konzolu i pretplatu tokom jednog ciklusa iste, shvatis zasto Soni sve vise potencira na pretplatu i podize cenu igara, odnosno ne zeli da kupujes i "posedujes" svoj katalog...

Nikog ne ubedjujem, tvoj novac i mislim da ti znas najbolje...

Uruk

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
16.12.2010.
Poruka
1.958
Rezultat reagovanja
1.611
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
mc5
CPU & cooler: