FAKJEA!Lasko crno toceno je mnogoooo dobro
Мислим да бих три дана био болестан кад бих попио пола од тога. Истрошио се организам.Jedino od Lava me ne boli glava,pre par dana popio sam ravno 20 piva.... Sl. dan nista. Jedino pivo od kojeg ne boli glavudza kada preteram.
Verovatno pivara u Zaječaru nema opremu. Pošto se na tržištu traže "bombe" morali su da se snađu nekako Inače u Inđiji se pune limenke piva iz Novog Sada, ne znam da li to važi i za Zaječarsko.Dakle sinoc kad se nisam slognuo. ZajecMarsko u modernoj ambalazi se ne puni u Zajecaru vec u Novom Sadu dok se "zidarsko" Zajecarsko puni u Zajecaru. Kakva je to logika ?
Hm, jel to 10 litara?pre par dana popio sam ravno 20 piva
imam ja drugare koji mogu toliko da popijiu ali to dok ne vidis u to ne mozes da poverujes to sto sam ja video da mi neko pricao ne bi mu verovaoHm, jel to 10 litara?
A u inostranstvu se ne pije i ne ****....Trebalo bi nafurati porez na alkohol i cigare kao u inosranstvu.
Pa daj pokreni peticiju, organizuj protest, blokiraj auto put sve dok ne ispune tvoje zelje... ili ako ne pijes i ne pusis zasto tebe pogadja koliko je porez?Trebalo bi nafurati porez na alkohol i cigare kao u inosranstvu.
Jako je dobar. Pravi se u Češkim Budejovicama (Budweis što bi rekli Nemci). Moja turistička destinacija u budućnosti Pivara se zove kao pivo. Ima sličicu "Zaštićeno geografsko poreklo" na nemačkom, možda ni ne može da se pravi po licencikakav je ovaj budweiser, koja pivara proizvodi?