• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Kako podesiti X-fi da dekodira DTS/Dolby i tako to

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
sobzirom da su svi u ovoj temi manje-vise bili beskorisni bez uvrede ali tako je ako pogledate psotove) resenje je da u plejeru podesite input na "as is" ili tako nesto, a output (win7) na directsound device, dakle ne na nista sto ima ime kartice u sebi. Ako stvar radi kao treba, zvuk ce biti nesto tisi nego inace, menja se sa presetima u sound card options "full, normal, minimal" i x-fi ce dowmiksovati kanale, ako ukljucite XMSS 3D pravice spatial positioning uz malko cudniji zvuk ali daleko vecu dubinu i scenu zvuka (slusalice), ako prebacite na gamer mod i opalite neku igru...sta da vam kazem, malo cudniji zvuk ali svuda oko vas. supraaural sluske). Zvuci perfektno i imate surround na stereo sluskama, Ok nije savrsen al je daleko bolji od stereo zvuka i 5.1 slusalica.

pozz. o/

Proday

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.827
Rezultat reagovanja
113
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba A500 1GH