tebi danas tacno 8 godina ))Ne ulaziš više sa forum i gotovo...
Šteta,imaš dug staž, poprilično postova.
Šteta, imaš popriličan staž...
Hvala na info![]()
Znaci ne postoji nacin da obrisem svoj nalog na Axe Forumu? Samo ne zelim vise da ga imam i da se obrisu svi moji podaci sa sajta.Ne ulaziš više sa forum i gotovo...
Šteta,imaš dug staž, poprilično postova.
Da, ni PP ne čita...@NAS : pomislio sam da i ovde brišeš nalog, prelaziš u otpisane.![]()
Koliko je forum zaglibio u siromastvo i degenerluk najbolje govori cinjenica da se velicaju jeftini kineski android "TV" box-ovi i ljudi koji im ukazuju da je to sve sirotinjski copium prepun kineskog malware-a/spyware-a nazivaju se teoreticari zavjere i druga pogrdna imena.A video koji je linus napravio povodom box-ova pretpostavke i deluzije xDDDDDDDDDDPa da, banuju te, ali ne brišu profil dok to ne zatražiš, kao što je to zatražio @NAS
Kad zatražiš samo stave oznaku Deleted member, a sadržaj (čiji si faktički ti autor), ostaje na forumu...
@Djolekg ima čovek +75 godina, jako korektan lik, kome je on smetao?
EDIT: Sad sam se setio da mi je jedan istaknuti član tog foruma, a sad banovan, ovde na Axe u PP već javio taj info... Izgleda da je guravac alex303 ozbiljno počeo da preskače terapije.
Da, nakon tog debakla prelako su se izvukli...Dosta su oni banovali starih ne aktivnih korisnika nakon one prodaje podataka.
Ja imam tamo nalog ko zna koliko godina, a ne znam da li imam 20 postova tamo.Da, nakon tog debakla prelako su se izvukli...
Prvo su tvrdili da podaci nisu ukradeni (prodati) sa njihovog foruma.
Kada je dokazano da lažu, onda su pisali da su to stari podaci sa starog foruma, a ne aktuelnog.
Bilo kako bilo meni od tada pa do dana današnjeg ponekad stigne obavestenje da je neko pokilušao ovo ili ono sa mojim mailom sa kojim sam tamo bio registrovan (jbg mail je legit, nisam ga menjao 20 godina, samo password menjam povremeno)...
Edit: Što me podseti da im tražim da izbrišu sve moje podatke iz svojih baza...
Dvaput ga zakačilo...Kad se već spominje benč, njihov "glavni" ovde banovan