Dobar dan, u potrazi sam za nekim jeftinim misem do 35e, sto laksi, ako je moguce ispod 100g, precizan. Igram fortnite sa nekim dotrajalim misem, poceo je da brlja pa da ga zamenim a ne bih puno para da potrosim. Dajte predloge pa cemo razmotriti.
Nije mi se to desilo ni sa original Deathadderom a ni sa ovim Elite, koji je svakako vidno poboljšana verzija originala. Lično mišljenje je da ne postoji bolji miš za ljude koji imaju veliku šaku, ali dobro, ukusi su različiti.Deathadder je dobar, mis kao mis je fenomenalan.. Ali kad krene sa svojim klikom da zabada, otprilike cim prodje garancija, to je veliki minus i zato ga nikom ne treba preporucivati ako se koristi po par sati dnevno. Nema coveka kome se ovo nije desilo za razerom.
Mislim da taj A4 nije dobar za csgo.Senzor ce da isprati brze pokrete ruke(bez baga itd.)ali mislim da nisu nesto precizni.Bolje idi na sigurnu varijantu sa top senzorima.Mozes uzeti tog Logija sto ti predlozio @Dom1nat0R ,imas i zowie (od ove godine kupljene,tj polovne)ispod 50e.Ja se nebi zezao sa misom u kombinaciji sa csgoZanima me vase misljenje izmedju Palm i Claw gripa. Trenutno koristim CM Storm Devastator mis i on valjda ima claw grip , planiram da uzmem ovaj A4 mis koliko vidim on ima palm grip. Posto vec par godina koristim ovaj Devastator , probao sam kod brata Logitech MX518 i svidja mi se taj palm grip , malo mi je cudno posto kazem ponovo par godina koristim ovaj sa claw gripom. Ne znam da li je ovo do claw gripa , ali kada igram CS GO ( bas se primeti kada vezbam flick shotove(brzo pomerim mis) na mapi za trening) pocne da me boli saka , pa ce mozda biti drugacije sa palm gripom.
Takodje jel ima neko iskustva sa A4-V7M Bloody i jel dobar mis za cenu? Koliko vidim ima i softver neki i to je + od mene.
I jel bolji CM Storm Devastator ili A4-V7M Bloody ?
Matoro je to.Uzmi neki u garanciji da si siguran.Moze SS,zowie,logitech itd.Pa neprecizni,kako da ti objasnim,dok ne stavis jedan pored drugog da probas razliku neces znati da je to da ne kazem krš.(po meni)Na preciznost utice sve,ergonomija,dizajn,klizači,senzor,podloga itd.Ovaj npr moj kad sam stavio jedan pored drugog to ti dodje ko neka čvrstoća,čistoca u pokretu nebo i zemlja.Ako imas negde prilike da probas videceš.Samo kazem ne idi na jeftiniju varijantu,procices skuplje.Kako mislis nisu precizni? Sta mislis o polovnom Steelseries Sensei Raw ?
Mada nesto me ne privlace polovni misevi.