Malo sam se lose izrazio, ustvari meni je trebao preporuka od nekog ko se razumeA đe si to tražio, kad ne možeš da nađeš?
MSI B450 TOMAHAWK
MSI B450M BAZOOKA
Asus PRIME B450-PLUS
Asus TUF B450-PLUS GAMING
Decko ti je preporucio maticne koje su ok a ti onda lepo uzmes pa svaku potrazis na netu pa procitas koju rec o svakoj maticnoj pa na osnovu recenzija odlucis koju da kupis. Nemojte celog zivota da budete gotovani, drugo da si dosao sa dilemom koju od ove dve da kupim pa da ti kazemo e ova je bolja iz tog i tog razloga nego ti hoces bukvalno sve na gotovo.Malo sam se lose izrazio, ustvari meni je trebao preporuka od nekog ko se razume
Cemu ovakav uvredljiv sklop recenice?Malo sam se lose izrazio, ustvari meni je trebao preporuka od nekog ko se razume
Ovde imamo jedan veliki problem, ovo sto sam napisao za preporuku nije trebali ni da izgleda ni da se shvati kao neku prozivku ili tako nesto, ja da ne cenim necije misljenje ne bih ni pitao, da znam bolje ne bih pitao, trazio sam prvo, sto sam lose napisao, pa sam se dole odmah ispravio ali vidim da sam pogresno shvacenCemu ovakav uvredljiv sklop recenice?
Budi siguran da se DmasterRNo1 sigurno vise razume od tebe jer ne postavlja ovakva pitanja na forumu. Zasto 90% vas novih calnova vredjate i omalovazavate one koji moze da vam drze predavanja o ovoj materiji. A uz to jos i pokusavaju da vam pomognu. Ma da mi je samo dan da budem moderator desetkovao bih ovaj forum.
Druze ovako, svako ima drugaciji nacin razmisljanja, svako je mogao moju poruku da protumaci na drugaciji nacin, ja bez ikakvih osnova ne bih vredjao njega, jer da nije njega ja bih sad kupio neku maticnu plocu koja je verovatno losijeg kvaliteta za iste a mozda i vece pare, on se razume u to i cenim njegove misli i smatram da ako se on nasao uvredjen da treba da mi on to kaze, a ne viAjmo polako. Dacu ti primer. Ne znam u koju materiju se najbolje razumes ali recimo da su to automobili u koje se recimo ja uopste ne razumem. I ja dodjem na forum i pitam treba mi neki automobil i dam neke okvirne informacije sta zahtevam od tog automobila.
Ti kao strucnjak dodjes i kazes mi
Audi A4
BMW 320D
Golf 5
Lupam sad, nabrojis mi automobile koji zadovoljavaju moje potrebe.
Onda ja u sledecem postu napisem.
Lose sam se izrazio, meni zapravo treba preporuka od nekog ko se razume.
Ajde sad procitaj ovo 5x pa razmisli kako bi tebi ovo zvucalo. OK?
Meni je za maticnu trebao predlog da ih ja razmotrim i da se posavetujem i sa ostalim pa i naravno da procitam nesto o njoj sto sam uradio odmah nakon njegovog komentara@Dom1nat0R
Problem je sto tako ljudi nikada nece nauciti nista u zivotu, nego ce kroz ceo zivot da vuku nekoga za rukav i da zapitkuju a sta ovo i kako ono!
Imas primera poslove u zivotu gde ce ti sef da smernice sta i kako da radis a ti se dalje snalazi kako znas i umes da zavrsis ono sto se od tebe ocekuje. Ako on bude takav i na poslu pa bude non stop zapitkivao od te rabote nema nista, lete ce jedan kroz jedan napolje.
Zato sam napisao da se bar malo potrudio da procita o svakoj ploci pa da kaze ali meni se vise svidja ova i ova a ne svidjaju mi se ove druge dve pa da napise sta mu se svidelo kod prve dve a sta mu se nije svidelo kod druge dve. Pa da kazes e ima dilemu izmedju dve ok ploce pa da mu se pomogne ali ono dodjes i ja bih plocu do 15k dinara. To je najlakse ali nece u zivotu uvek tako lako prolaziti i za kratko vreme resiti svoju dilemu.
Ti da si to uradio ti mu ne bi napisao to sto si mu napisao.Meni je za maticnu trebao predlog da ih ja razmotrim i da se posavetujem i sa ostalim pa i naravno da procitam nesto o njoj sto sam uradio odmah nakon njegovog komentara
Tako je. Evo recimo kod mene na poslu za 5 radnih dana vec treba da radis kao da si 100% obucen za posao a u skolskom centru kad su nam drzali obuku rekli su 3 dana raditre 20% 80% stari opertaer, pa onda vi 40% a stari opertar 60%, pa onda vi 60% a stari 40, pa 20 stari a vi 80%, i svaka kombinacija je po 3 dana navodno. Sto dovodi do zbira od 2 nedelje ali to nije tako. Ja sam imao 4 dana da naucim i posle su mi petog dana rekli evo ovde si u ovom timu tu radis od sutra sam. Pa se ti snadji sad... Kompanija u kojoj radim ima 3 fabrike u srbiji a od toga oko 5.000 zaposlenih.@Dom1nat0R
Problem je sto tako ljudi nikada nece nauciti nista u zivotu, nego ce kroz ceo zivot da vuku nekoga za rukav i da zapitkuju a sta ovo i kako ono!
Imas primera poslove u zivotu gde ce ti sef da smernice sta i kako da radis a ti se dalje snalazi kako znas i umes da zavrsis ono sto se od tebe ocekuje. Ako on bude takav i na poslu pa bude non stop zapitkivao od te rabote nema nista, lete ce jedan kroz jedan napolje.
Zato sam napisao da se bar malo potrudio da procita o svakoj ploci pa da kaze ali meni se vise svidja ova i ova a ne svidjaju mi se ove druge dve pa da napise sta mu se svidelo kod prve dve a sta mu se nije svidelo kod druge dve. Pa da kazes e ima dilemu izmedju dve ok ploce pa da mu se pomogne ali ono dodjes i ja bih plocu do 15k dinara. To je najlakse ali nece u zivotu uvek tako lako prolaziti i za kratko vreme resiti svoju dilemu.
Nije ni bitno, nemam vise ni volje ni zivaca za pravdanjem, sa tom porukom nisam hteo njega da uvredim nego da mu se zahvalim, a vi tumacite nju kako god zeliteTi da si to uradio ti mu ne bi napisao to sto si mu napisao.
A drugo nema sanse da si sve cetiri recenzije procitao za dva minuta koliko ti je trebalo da odgovoris na njegovu poruku.
Jer da si samo uzeo pa prve cetiri recenzije za svaku plocu koju si nasao uzeo da procitas pa bi izgubio po pola sata i vise na svakoj da je detaljno procitas i svatis fraze koje se pominju u testovima ali ne ti si sve to preskocio i odmah reko hocu neko strucniji da mi kaze e kupi to i to.
Sada zamisli dodje vreme da se zenis i nasao si super devojku koja zadovoljava tebe u popunosti u svakom pogledu ti kao osoba odgovara i onda dodje tvoj prijatelj i kaze ti e ta ne valja bolje uzmi ovu i ti tu prvu devojku odbacis samo zato sto ti je neko reko e ta ne valja ova je bolja. A nisi uzeo da mu kazes e gresis ova je bolja zbog toga i toga i toga i toga a ta koju mi ti preporucujes je losa iz tog i tog razloga i ne zelim da je menjam.
Svatas sada poentu.
Znamo to, zato sto je covek trazio pomoc oko rajzena a da je bilo za intel bio bi i iznenadjen a i uvre'dj'en.Evo da se javim i ja i da kažem da se nisam našao uvredjen, niti ozlojedjen, a ni iznenadjen.