• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Izbor

xuber17

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
14.10.2018.
Poruka
17
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ne mogu da nadjem adekvatnu maticnu plocu za Ryzen 5 1600x
Moze li predlog,a da cena bude oko 14.000-15.000 dinara

DmasteRNo1

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
19.12.2010.
Poruka
2.184
Rezultat reagovanja
590
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Back in Black
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 5600 & Thermalright Peerless Assassin 120
Motherboard:
ASUS TUF Gaming B550-Plus
RAM:
Corsair Vengeance RGB Pro SL 2×8GB DDR4 3600
VGA & cooler:
Gigabyte Aorus RX 6800XT Master Type C 16G
Display:
BenQ Mobiuz EX2710R
HDD:
Kingston KC3000 1TB, ADATA SX8200 Pro 2TB + Be quiet! MC1 Pro
Sound:
Terratec AUREON XFIRE8.0 HD, Microlab FC570BT, White Shark Butterfly White
Case:
Jonsbo U5 (Black)/5×DeepCool FK120 + DeepCool SC790
PSU:
Corsair RM750x (2021)
Optical drives:
Transcend TS8XDVDS-K
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder V2 Pro & Royal Kludge RK-H81 (Sky Cyan Switch)
Internet:
Kablovski 120/15
OS & Browser:
Windows 11 & Opera
Other:
Microsoft Xbox X/S Wireless Controller - Robot White, HP LaserJet Pro M130A, Xiaomi 13T Black
A đe si to tražio, kad ne možeš da nađeš?
MSI B450 TOMAHAWK
MSI B450M BAZOOKA
Asus PRIME B450-PLUS
Asus TUF B450-PLUS GAMING

Dragan.P

Banned
Učlanjen(a)
20.04.2013.
Poruka
3.249
Rezultat reagovanja
940
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i5-8600k 4.20 GHz, Xigmatek Gaia SD1283
Motherboard:
MSI Z370 Krait Gaming
RAM:
Geil Evo Forza 16GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL16
VGA & cooler:
MSI GTX 1070 Ti Gaming 8G
Display:
Dell U2412M
HDD:
Sistem - Samsung 250GB 850 Evo, u racunaru - 640 GB, 3 TB, Rack LC-35U3 - 3 TB, 3 TB & 4 TB
Sound:
Dual Realtek® ALC1220 Codec
Case:
MS Industrial Winston
PSU:
Thermaltake Toughpower XT TPX-675M 675W
Optical drives:
Samsung SH-224BB/BEBE
Mice & keyboard:
Motospeed V10
Internet:
Telekom VDSL 50/8
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64, Google Chrome
Other:
Xiaomi Redmi 3s
Malo sam se lose izrazio, ustvari meni je trebao preporuka od nekog ko se razume
Decko ti je preporucio maticne koje su ok a ti onda lepo uzmes pa svaku potrazis na netu pa procitas koju rec o svakoj maticnoj pa na osnovu recenzija odlucis koju da kupis. Nemojte celog zivota da budete gotovani, drugo da si dosao sa dilemom koju od ove dve da kupim pa da ti kazemo e ova je bolja iz tog i tog razloga nego ti hoces bukvalno sve na gotovo.

Dom1nat0R

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.09.2015.
Poruka
13.377
Rezultat reagovanja
8.299
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-10700K / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard:
ASUS Maximus XII HERO (WI-FI)
RAM:
G.SKILL tridentZ Black-White 32GB (2x16) DDR4 @3600MHz CL17 [F4-3600C17D-32GTZKW]
VGA & cooler:
AMD Radeon™ RX 7800 XT Phantom Gaming 16GB OC
Display:
LG Ultra Gear 27GN850-B [1ms,144Hz, Nano IPS]
HDD:
Samsung 860 PRO 256GB Samsung 860 EVO 500GB 2x Samsung 860 EVO 2TB WD Red 3TB
Sound:
ASUS Xonar Essence ONE / Cambridge Audio Azur 640A V2 / MA RX2+Pioneer TSW306C / Logitech Z906 [5.1]
Case:
Thermaltake Suppressor F51 [Window]
PSU:
Cooler Master V850 [Full modular]
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
ASUS ROG Chakram / ASUS ROG Claymore [MX Brown] / Headset hyperX Cloud Alpha
Internet:
Optical fiber 350mbs/110mbs
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64bit / Google Chrome
Other:
PlayStation 4 PRO CUH-7216B / TV Samsung UE50RU7022 50" 4K
Malo sam se lose izrazio, ustvari meni je trebao preporuka od nekog ko se razume
Cemu ovakav uvredljiv sklop recenice?

Budi siguran da se DmasterRNo1 sigurno vise razume od tebe jer ne postavlja ovakva pitanja na forumu. Zasto 90% vas novih calnova vredjate i omalovazavate one koji moze da vam drze predavanja o ovoj materiji. A uz to jos i pokusavaju da vam pomognu. Ma da mi je samo dan da budem moderator desetkovao bih ovaj forum.

EDIT: Dragane pa nema razloga ni da se objasnjava zasto bas ta ploca. Dobio je odgovor na pitanje. Ne treba on sad mnogo da razmislja zasto smo to preporucili jer to bi znacilo da on ima neko predznanje da bi mi mogli da mu objasnjavamo zasto bas ta ploca. Ovako ko teletu, kazes mu uzmi to, drz, na ti, i to je to. A on ne treba mnogo da razmislja jer sto manje to bolje.

xuber17

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
14.10.2018.
Poruka
17
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Cemu ovakav uvredljiv sklop recenice?

Budi siguran da se DmasterRNo1 sigurno vise razume od tebe jer ne postavlja ovakva pitanja na forumu. Zasto 90% vas novih calnova vredjate i omalovazavate one koji moze da vam drze predavanja o ovoj materiji. A uz to jos i pokusavaju da vam pomognu. Ma da mi je samo dan da budem moderator desetkovao bih ovaj forum.
Ovde imamo jedan veliki problem, ovo sto sam napisao za preporuku nije trebali ni da izgleda ni da se shvati kao neku prozivku ili tako nesto, ja da ne cenim necije misljenje ne bih ni pitao, da znam bolje ne bih pitao, trazio sam prvo, sto sam lose napisao, pa sam se dole odmah ispravio ali vidim da sam pogresno shvacen
I inace ovo sto sam napisao trebala mi je preporuka od nekog ko se razume sam mislio na njega
Sad kad sam procitao video sam da se moje poruma moze shvatiti pogresno sto se i desilo

Dom1nat0R

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.09.2015.
Poruka
13.377
Rezultat reagovanja
8.299
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
G.SKILL tridentZ Black-White 32GB (2x16) DDR4 @3600MHz CL17 [F4-3600C17D-32GTZKW]
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
ASUS Xonar Essence ONE / Cambridge Audio Azur 640A V2 / MA RX2+Pioneer TSW306C / Logitech Z906 [5.1]
Case:
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
OS & Browser:
Other:
Ajmo polako. Dacu ti primer. Ne znam u koju materiju se najbolje razumes ali recimo da su to automobili u koje se recimo ja uopste ne razumem. I ja dodjem na forum i pitam treba mi neki automobil i dam neke okvirne informacije sta zahtevam od tog automobila.
Ti kao strucnjak dodjes i kazes mi
Audi A4
BMW 320D
Golf 5
Lupam sad, nabrojis mi automobile koji zadovoljavaju moje potrebe.
Onda ja u sledecem postu napisem.
Lose sam se izrazio, meni zapravo treba preporuka od nekog ko se razume.
Ajde sad procitaj ovo 5x pa razmisli kako bi tebi ovo zvucalo. OK?

Dragan.P

Banned
Učlanjen(a)
20.04.2013.
Poruka
3.249
Rezultat reagovanja
940
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI Z370 Krait Gaming
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell U2412M
HDD:
Sistem - Samsung 250GB 850 Evo, u racunaru - 640 GB, 3 TB, Rack LC-35U3 - 3 TB, 3 TB & 4 TB
Sound:
Case:
MS Industrial Winston
PSU:
Optical drives:
Samsung SH-224BB/BEBE
Mice & keyboard:
Motospeed V10
Internet:
Telekom VDSL 50/8
OS & Browser:
Other:
Xiaomi Redmi 3s
@Dom1nat0R

Problem je sto tako ljudi nikada nece nauciti nista u zivotu, nego ce kroz ceo zivot da vuku nekoga za rukav i da zapitkuju a sta ovo i kako ono!

Imas primera poslove u zivotu gde ce ti sef da smernice sta i kako da radis a ti se dalje snalazi kako znas i umes da zavrsis ono sto se od tebe ocekuje. Ako on bude takav i na poslu pa bude non stop zapitkivao od te rabote nema nista, lete ce jedan kroz jedan napolje.

Zato sam napisao da se bar malo potrudio da procita o svakoj ploci pa da kaze ali meni se vise svidja ova i ova a ne svidjaju mi se ove druge dve pa da napise sta mu se svidelo kod prve dve a sta mu se nije svidelo kod druge dve. Pa da kazes e ima dilemu izmedju dve ok ploce pa da mu se pomogne ali ono dodjes i ja bih plocu do 15k dinara. To je najlakse ali nece u zivotu uvek tako lako prolaziti i za kratko vreme resiti svoju dilemu.

xuber17

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
14.10.2018.
Poruka
17
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ajmo polako. Dacu ti primer. Ne znam u koju materiju se najbolje razumes ali recimo da su to automobili u koje se recimo ja uopste ne razumem. I ja dodjem na forum i pitam treba mi neki automobil i dam neke okvirne informacije sta zahtevam od tog automobila.
Ti kao strucnjak dodjes i kazes mi
Audi A4
BMW 320D
Golf 5
Lupam sad, nabrojis mi automobile koji zadovoljavaju moje potrebe.
Onda ja u sledecem postu napisem.
Lose sam se izrazio, meni zapravo treba preporuka od nekog ko se razume.
Ajde sad procitaj ovo 5x pa razmisli kako bi tebi ovo zvucalo. OK?
Druze ovako, svako ima drugaciji nacin razmisljanja, svako je mogao moju poruku da protumaci na drugaciji nacin, ja bez ikakvih osnova ne bih vredjao njega, jer da nije njega ja bih sad kupio neku maticnu plocu koja je verovatno losijeg kvaliteta za iste a mozda i vece pare, on se razume u to i cenim njegove misli i smatram da ako se on nasao uvredjen da treba da mi on to kaze, a ne vi

xuber17

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
14.10.2018.
Poruka
17
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
@Dom1nat0R

Problem je sto tako ljudi nikada nece nauciti nista u zivotu, nego ce kroz ceo zivot da vuku nekoga za rukav i da zapitkuju a sta ovo i kako ono!

Imas primera poslove u zivotu gde ce ti sef da smernice sta i kako da radis a ti se dalje snalazi kako znas i umes da zavrsis ono sto se od tebe ocekuje. Ako on bude takav i na poslu pa bude non stop zapitkivao od te rabote nema nista, lete ce jedan kroz jedan napolje.

Zato sam napisao da se bar malo potrudio da procita o svakoj ploci pa da kaze ali meni se vise svidja ova i ova a ne svidjaju mi se ove druge dve pa da napise sta mu se svidelo kod prve dve a sta mu se nije svidelo kod druge dve. Pa da kazes e ima dilemu izmedju dve ok ploce pa da mu se pomogne ali ono dodjes i ja bih plocu do 15k dinara. To je najlakse ali nece u zivotu uvek tako lako prolaziti i za kratko vreme resiti svoju dilemu.
Meni je za maticnu trebao predlog da ih ja razmotrim i da se posavetujem i sa ostalim pa i naravno da procitam nesto o njoj sto sam uradio odmah nakon njegovog komentara

Dragan.P

Banned
Učlanjen(a)
20.04.2013.
Poruka
3.249
Rezultat reagovanja
940
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI Z370 Krait Gaming
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell U2412M
HDD:
Sound:
Case:
MS Industrial Winston
PSU:
Optical drives:
Samsung SH-224BB/BEBE
Mice & keyboard:
Motospeed V10
Internet:
Telekom VDSL 50/8
OS & Browser:
Other:
Xiaomi Redmi 3s
Meni je za maticnu trebao predlog da ih ja razmotrim i da se posavetujem i sa ostalim pa i naravno da procitam nesto o njoj sto sam uradio odmah nakon njegovog komentara
Ti da si to uradio ti mu ne bi napisao to sto si mu napisao.

A drugo nema sanse da si sve cetiri recenzije procitao za dva minuta koliko ti je trebalo da odgovoris na njegovu poruku.

Jer da si samo uzeo pa prve cetiri recenzije za svaku plocu koju si nasao uzeo da procitas pa bi izgubio po pola sata i vise na svakoj da je detaljno procitas i svatis fraze koje se pominju u testovima ali ne ti si sve to preskocio i odmah reko hocu neko strucniji da mi kaze e kupi to i to.

Sada zamisli dodje vreme da se zenis i nasao si super devojku koja zadovoljava tebe u popunosti u svakom pogledu ti kao osoba odgovara i onda dodje tvoj prijatelj i kaze ti e ta ne valja bolje uzmi ovu i ti tu prvu devojku odbacis samo zato sto ti je neko reko e ta ne valja ova je bolja. A nisi uzeo da mu kazes e gresis ova je bolja zbog toga i toga i toga i toga a ta koju mi ti preporucujes je losa iz tog i tog razloga i ne zelim da je menjam.

Svatas sada poentu.

Poslednja izmena:

Dom1nat0R

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.09.2015.
Poruka
13.377
Rezultat reagovanja
8.299
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
OS & Browser:
Other:
@Dom1nat0R

Tako je. Evo recimo kod mene na poslu za 5 radnih dana vec treba da radis kao da si 100% obucen za posao a u skolskom centru kad su nam drzali obuku rekli su 3 dana raditre 20% 80% stari opertaer, pa onda vi 40% a stari opertar 60%, pa onda vi 60% a stari 40, pa 20 stari a vi 80%, i svaka kombinacija je po 3 dana navodno. Sto dovodi do zbira od 2 nedelje ali to nije tako. Ja sam imao 4 dana da naucim i posle su mi petog dana rekli evo ovde si u ovom timu tu radis od sutra sam. Pa se ti snadji sad... Kompanija u kojoj radim ima 3 fabrike u srbiji a od toga oko 5.000 zaposlenih.
ID brojevi koje daju sad novim zaposlenima je preko 11.500 sto znaci da su za zadnjih 9 godina otkaz dali preko 7.000 radnika. I onda u takvoj dzungli treba da budes dovoljno psihicki spreman da izdrziz svasta. Pitam se kako mladi ljudi misle da prezive u ovakvom svetu.
jbm li ga meni je muka kad vidim kakve su 2000+ generacije. Ne generalizujem ali sta sve vidim svakog dana ono je jezivo. I '90 nije previse bolje ali jeste za nijansu.
Ja sam '82 pa sam valjda zbog toga ispao koliko toliko "normalan" sa normalnim nacelima u zivotu.

Odoh u offtopik :offtopic:

@xuber17
Mozda nisi to mislio ali nazalost to je bas tako zvucalo. Nazalost chat komunikacija jos nije dostigla taj nivo kao verbalna komunikacija pa nam nazalost ostaje jedino pismenost da bi smo se razumeli 100%.
Ne znam da li sam jasan dovoljno ali to kako je u tvojoj glavi zvucalo ne mora da znaci da ce i drugome zvucati.
To se desava kad u svojoj glavi imas drugaciji sklop razmisljanja ali onda u chatu na forumu izbacis neke delove te slagalice i onda to postane nesto potpuno drugacije. Tada dolazi do toga, pa ja nisam tako mislio. Da ali tako je zvucalo. Zato je u komunikaciji na forumu jako bitna stavka pismenost. Da ne shvatis pogresno ne kazem da ti nisi pismen samo treba 2x razmisliti pre nego se klikne na dugme SEND
Ovo ne vazi samo za tebe vec za dobar deo novih forumasa. Verovatno je najvecim delom krivac to sto ste jos jako mladi ljudi :)

Da se vratimo na topik
MSI B450 Tomahawk koja je prelozena je odlicna ploca. Odlicno podrzava i rajzene 2 generacije a verujem da ce i trece. Mozda.

Ako ne nadjes Tomahawk ili ti je preskupa mozes da pazaris MSI B450M Mortar kao neku alternativu. U pitanju je ITX ploca ali sasvim korektna za nesto manje novca.

Samo ne kupuj Gigabyte i bice dobro.

Poslednja izmena:

xuber17

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
14.10.2018.
Poruka
17
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ti da si to uradio ti mu ne bi napisao to sto si mu napisao.

A drugo nema sanse da si sve cetiri recenzije procitao za dva minuta koliko ti je trebalo da odgovoris na njegovu poruku.

Jer da si samo uzeo pa prve cetiri recenzije za svaku plocu koju si nasao uzeo da procitas pa bi izgubio po pola sata i vise na svakoj da je detaljno procitas i svatis fraze koje se pominju u testovima ali ne ti si sve to preskocio i odmah reko hocu neko strucniji da mi kaze e kupi to i to.

Sada zamisli dodje vreme da se zenis i nasao si super devojku koja zadovoljava tebe u popunosti u svakom pogledu ti kao osoba odgovara i onda dodje tvoj prijatelj i kaze ti e ta ne valja bolje uzmi ovu i ti tu prvu devojku odbacis samo zato sto ti je neko reko e ta ne valja ova je bolja. A nisi uzeo da mu kazes e gresis ova je bolja zbog toga i toga i toga i toga a ta koju mi ti preporucujes je losa iz tog i tog razloga i ne zelim da je menjam.

Svatas sada poentu.
Nije ni bitno, nemam vise ni volje ni zivaca za pravdanjem, sa tom porukom nisam hteo njega da uvredim nego da mu se zahvalim, a vi tumacite nju kako god zelite

Dragan.P

Banned
Učlanjen(a)
20.04.2013.
Poruka
3.249
Rezultat reagovanja
940
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI Z370 Krait Gaming
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell U2412M
HDD:
Sound:
Case:
MS Industrial Winston
PSU:
Optical drives:
Samsung SH-224BB/BEBE
Mice & keyboard:
Motospeed V10
Internet:
Telekom VDSL 50/8
OS & Browser:
Other:
Xiaomi Redmi 3s
Ista prica je bila kod nas kada smo otisli u trening centar, obuka je trajala 4 dana u ta cetiri dana su nam ispricali sve ono sto su oni u Rumuniji ucili tri meseca a peti dan su nas spustili u pogon i ne mogu da kazem da nismo imali pomoc starijih operatera ali nema on puno vremena da ti sada titra jaja nego kaze gledaj kako ja radim pa vataj cake i fore a brzina ce vremenom da dodje.

Trener koji je mene obucavao ima id broj 200 a moj je preko 7040 a vidjao sam i nove operatere koji vec sada imaju id broj preko 7300.

DmasteRNo1

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
19.12.2010.
Poruka
2.184
Rezultat reagovanja
590
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Back in Black
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 5600 & Thermalright Peerless Assassin 120
Motherboard:
ASUS TUF Gaming B550-Plus
RAM:
Corsair Vengeance RGB Pro SL 2×8GB DDR4 3600
VGA & cooler:
Gigabyte Aorus RX 6800XT Master Type C 16G
Display:
BenQ Mobiuz EX2710R
HDD:
Kingston KC3000 1TB, ADATA SX8200 Pro 2TB + Be quiet! MC1 Pro
Sound:
Terratec AUREON XFIRE8.0 HD, Microlab FC570BT, White Shark Butterfly White
Case:
Jonsbo U5 (Black)/5×DeepCool FK120 + DeepCool SC790
PSU:
Corsair RM750x (2021)
Optical drives:
Transcend TS8XDVDS-K
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder V2 Pro & Royal Kludge RK-H81 (Sky Cyan Switch)
Internet:
Kablovski 120/15
OS & Browser:
Windows 11 & Opera
Other:
Microsoft Xbox X/S Wireless Controller - Robot White, HP LaserJet Pro M130A, Xiaomi 13T Black
Evo da se javim i ja i da kažem da se nisam našao uvredjen, niti ozlojedjen, a ni iznenadjen. ;)

Dom1nat0R

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.09.2015.
Poruka
13.377
Rezultat reagovanja
8.299
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
OS & Browser:
Other:
Moj ID je 7014 :") kao da smo u zatvoru :) sto mu skoro i dodje slicno :)
Obelezeni smo po brojevima kao roboti. Katastrofa. Vidim da i ti radis u nekoj imperatorskoj firmi.

Dom1nat0R

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.09.2015.
Poruka
13.377
Rezultat reagovanja
8.299
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
OS & Browser:
Other:
Evo da se javim i ja i da kažem da se nisam našao uvredjen, niti ozlojedjen, a ni iznenadjen. ;)
Znamo to, zato sto je covek trazio pomoc oko rajzena a da je bilo za intel bio bi i iznenadjen a i uvre'dj'en. :d:rotf:

Dragan.P

Banned
Učlanjen(a)
20.04.2013.
Poruka
3.249
Rezultat reagovanja
940
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI Z370 Krait Gaming
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell U2412M
HDD:
Sound:
Case:
MS Industrial Winston
PSU:
Optical drives:
Samsung SH-224BB/BEBE
Mice & keyboard:
Motospeed V10
Internet:
Telekom VDSL 50/8
OS & Browser:
Other:
Xiaomi Redmi 3s
Aha, bivsi Delphi sada Aptiv.

Dom1nat0R

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.09.2015.
Poruka
13.377
Rezultat reagovanja
8.299
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
OS & Browser:
Other:
Leoni :") izlgeda da su nam cak i poslovi slicni. :")

Dragan.P

Banned
Učlanjen(a)
20.04.2013.
Poruka
3.249
Rezultat reagovanja
940
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI Z370 Krait Gaming
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell U2412M
HDD:
Sound:
Case:
MS Industrial Winston
PSU:
Optical drives:
Samsung SH-224BB/BEBE
Mice & keyboard:
Motospeed V10
Internet:
Telekom VDSL 50/8
OS & Browser:
Other:
Xiaomi Redmi 3s
Moj je na usw-u ds-20 varenje terminala na provodnike. :)

Samo sto ja vodim danas sa njima rat nesto me zezaju oko produzenja ugovora. Pa sada ne znam sta ce da bude a sutra mi je zadnji radni dan po ugovoru. Ili bukvalno cekaju zadnji sat da mi daju novi ugovor ili ce da bude ono na kraju smene kolega ne morate vise da dolazite na posao.

Dom1nat0R

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.09.2015.
Poruka
13.377
Rezultat reagovanja
8.299
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
OS & Browser:
Other:
Nece da ti daju otkaz ako nisi isao previse na bolovanja i ako radis posao kako treba.
Cekaju zadnji dan. Mada kod mene su bar po pitanju toga korektni uvek zovu par dana ranije. Ako preskoce napisace ugovor sa datumom pre isteka ugovora. Mada to ne bi smeli nikako da rade jer mogu da ga na***u. Ne brini bice ok;)

PCburazer

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.10.2016.
Poruka
1.261
Rezultat reagovanja
460
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen Pro R7 2700
Motherboard:
Asus TUF GAMING B450M-PLUS II
RAM:
16 GB Kingston HyperX Fury
VGA & cooler:
XFX RX580 8gb
Display:
Dell u2412m
HDD:
SSD Kingston 240gb x2 , WD Green 1TB, WD Purple 2TB
Sound:
Technics SH-EH600
Case:
Zeus Y03B
PSU:
Be quiet 530w 80PLUS BRONZE
OS & Browser:
Win10, Opera
Ovaj dečko je samo preformulisao šta je hteo da kaže i ne mogu da veujem šta vi pišete.

Druga stvar treba da vam bude jasno da 80% vašeg okruženja ne zna ni šta je forum, a 98% se nikada neće potruditi da bilo šta nauči. Mislim da nema nikakvog smisla da se polemiše oko toga.

Onda gledam vaše kilometarske postove u kojima kritikujete ovog dečka, iz kojih se da zaključiti da vi izgleda nemate nikoga u životu sa kim bi se svadjali, raspravljali, razgovarali.

Dom1nat0R

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.09.2015.
Poruka
13.377
Rezultat reagovanja
8.299
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Internet:
OS & Browser:
Other:
Zeznuo si se ako mislis da mi je namera da se sa nekim svadjam. A isto tako ne mogu da verujem da nekog mrzi ili jednostavno ne zeli da pogleda neciju istoriju na forumu. Da li je taj neko naklonjen svadjama ili pomaganju. Bar meni sigurno nije namera da se sa nekim svadjam. Tome ne sluzi forum. Otisli smo debelo u offtopik ali za to je sam kriv otvaraoc topika koji koji nazalost ne znam recima da objasni ono sto misli. Mi a pod mi mislim na Dragana i mene za to nismo krivi. Ja sam samo reagovao na njegovu izjavu "ustvari meni je trebao preporuka od nekog ko se razume"
Ako ovu misao prevedes ovo bi znacilo... Nemas pojma neka mi se javi neko ko zna sta prica. Ili ja pogresno tumacim ocigledno napisano. Off sam iz teme jer ne vredi dalje pisati besmislice.

PCburazer

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.10.2016.
Poruka
1.261
Rezultat reagovanja
460
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen Pro R7 2700
Motherboard:
Asus TUF GAMING B450M-PLUS II
RAM:
16 GB Kingston HyperX Fury
VGA & cooler:
XFX RX580 8gb
Display:
Dell u2412m
HDD:
SSD Kingston 240gb x2 , WD Green 1TB, WD Purple 2TB
Sound:
Technics SH-EH600
Case:
Zeus Y03B
PSU:
Be quiet 530w 80PLUS BRONZE
OS & Browser:
Win10, Opera
Druže meni je potpuno jasno da ovaj dečko nije imao nameru da bilo koga uvredi i potpuno mi je jasno šta je napisao.

Njegovo prvo pitanje je zvučalo kao da MB traži po parku i super marketu, pa se zato ispravio.

Sad, pitanje je šta je tebi?

Jako često znaš u postovima da budeš drzak bez potrebe. Npr samo zato što neko ima drugačije mišljenje.

Ja bih te lepo zamolio da iz rasprava na forumu eliminišemo lične frustracije i komplekse. Nikoga ovde ne zanima zašto si ti nešto preformulisao na sebi svojstven način

Vrh