• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

ivke76

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

ivke76

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
190
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Evo ako ces lakse spavati izvinjavam se na svemu napisanom a od duleta sam trazio da obrise moje postove u toj temi ;)

A ovo npr.

"ko ste bre vi da sumnjate u lekare i farmaceute?"
i npr. ovo:

ivke76 je svakoga ko je iole bio sumnjicav, a sumnja u kvalitet vakcine je opravdana kad se Baxteru desi da im 72 kilograma biohazarda nivoa 3 napusti laboratoriju "greskom", napao direktno i izvredjao nazivajuci ga glupim priljavim kur*evitim srpskim inadzijom koji jede go*vna po kioscima, cepa slaninu pije litar rakije i pusi tri pakle dnevno.

Dakle, cak iako izuzmemo post #163 upucen direktno meni i koji prosto vrca od zlobe, zavisti i pakosti i sveopste malogradjanstine zvane "zabadanje nosa u tudja posla", njegov udeo u diskusiji nije bio konstruktivan vec je upravo spadao pod pravilo #1 -- vredjanje i pravljenje psiholoskog profila.

Em si lose procitao izmedju redova, em je sve to... samo moje licno misljenje/vidjenje navedenih stvari, nikako nesto sto treba tebe da vredja (pa cak iako se nadjes "prozvanim" jer mozda pripadas datim "primerima" ;) kakav crni psiholoski profil!?)

Nema potrebe da citas "izmedju redova".

"Nos u tudja posla" si inace zab'o upravo ti, no ne bi ti to priznao jos 20 eona

S'druge strane na forumima je bar lako ;) imas ignore, imas report pa uzivaj :) (imas uostalom i PM pa mi se nahebi malogradjanske mame koliko 'oces) ali...

Ne koristis ignore/report jer zelis da tvoja bude "zadnja" na netu ;)

Infantilan si do zla boga (ko mi ukrao bombonu nek' je odmah vrati ili idem kuci :)) i uvek teatralno nastupas i insistiras da tvoja bude zadnja kada ti nesto nije po volji ;)
Izadji iz staklenog zvona bar malo plz
(ovo gore opet nije nista licno verovao ili ne :cool:)

Evo mene npr. ceo ovaj tvoj tred ne vredja uopste (iako bi te neki "average mile" vec jurio sa bejzbolkom u rukama samo zbog prvog posta npr.;))

Zasto se ti toliko osecas pogodjenim/uvredjenim?

I btw "poznajem" te jos od pocetka 90-ih (svracao si kod paje u AMC koliko se secam) nema potrebe da toliko licno shvatas moje zahebancije jer ja nisam maliciozan lik nikako ;) a to vrlo dobro znaju svi koji me poznaju "live" ;)
Mozda (za neciji ukus, obicno nije pravilo ;)) "malo ostrije" pisem to sto pisem
;)
Na tebi je da se slozis/ne slozis sa tim, da mislis da sam pajac/klovn/njachke/sta god... sem da sam pakostan, zavidan, zloban i malogradjanin ;) em me ne poznajes em vrlo dobro znam da sigurno ne pripadam u navedene grupe

Previse paznje dajes necemu sto je napisano u sobi koja se zove svastara i u temi koja se zove H1N1 na "IT based" (ovo je vrlo bitno btw) forumu!?

Eh da

:birthday:

:wave:

Ma nije problem tema!
Ja sada nemam vremena da nešto više napišem ali iskreno mi je stalo do ovog foruma, društva , komunitija ... kako god! Do ove formacije ljudi (ne mislim na modove i sl.)! Zašto? Pa zato što je do pomenute teme sve bilo najbolje kako može biti. Rasprave, mišljenja & ubeđenja protiv činjenica, relativno glupa pitanja protiv relativno kratkih odgovra. Bilo je malo i po nekog lakta, saplitanja ali sve je ličilo na dobar meč.
(audio, ne poznajemo se ali) zašto uvek mora da se nađe neko ko će da kaže "e meni je dosta, neću više da igram fudbal" i za***e onu 9-oricu koji ne mogu da nađu još 1-og da završe meč?
Kako, kao razumni ljudi, ne možete da shvatite da je ljudski grešiti, da neko nije u tom tonu hteo da postavi pitanje, i ako je već tako postavio da je to shvatio posle reakcije onog kome je postavio...
Dajte ljudi malo više tolerancije, može to i na PM...

Apsolutno ;)

Poslednja izmena:

The Chief

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
19.05.2009.
Poruka
20
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
@audiofreak

Za farmaceutske kompanije - slazem se da ne moras da im udovoljis ako neces. Ali ne slazem se sa tvojom konstatacijom da ne mozes da napredujes u struci ako im ne udovoljavas. Ja njih razumem, njihov posao je da prodaju sto vise svojih lekova, i oni dolaze i kod mene da me pitaju da li mogu njihove proizvode vise da prepisujem i sl. Ali ako necu, necu. Ne moze ni da me prisile ni da me - ucene, zato sto nemaju cime. Sta ce da mi kazu: Morate da prepisete nas lek ili ... sta? Nece vise da mi dolaze? Kamo srece. Jednostavno ja sam potreban njima a ne oni meni.

Za vakcinu - umoran sam vise od iznosenja cinjenica. Ja ne agitujem za vakcinu, samo reagujem kad neko nesto pogresno protumaci u vezi sa njom. Tako i ovaj put: nemoj da je primis, ali nemoj ni da pricas nesto sto ne stoji. Ova vakcina je ista kao i sve ostale koje su se davale 70ih i 80ih i 90ih, jedina razlika je u sastavu antigena virusa. Dakle, ona se nije razvijala par meseci, vec se sustinski koristi decenijama, samo sa tom malom razlikom sto sam naveo, koja nema veze sa nezeljenim dejstvima, ali ima mnogo veze sa stvaranjem imuniteta protiv odredjenog virusa. Kao kad bi te neko gadjao CD-om sa Kasperski antivirusom sa starim i sa novim definicijama: sustinski ce isto da te zaboli ako te pogodi u glavu, ali je velika razlika kad ga instaliras.

Drago mi je sto ti je ta doktorka spasila zivot, znaci da ima i onih koji ubodu dijagnozu. Inace ne bismo sad imali ovaj thread i ne bih mogao da ti kazem: Srecan rodjendan :)

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Jel se to meni cini ili ova tema krece sa vakcinom i N1H1 ili H1N1 kako li se zove, ja vec zaboravio ;)

Hoce li "doktori" PCAxe-a dati vakcinu ovoj temi?
Nije poenta da se uvek sklanja pod tepih..Treba nekada pustiti da ljudi rasprave do kraja...Moje lichno mishljenje je da je bolje da na jednom mestu neshto kulminira ako mora nego da se razvlachi na 100 mesta...

BigJoe

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
2.788
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7-920 (D0) & TRUE Black + 2x Noctua P12
Motherboard:
Intel DX58SO
RAM:
3x2GB OCZ Reaper 1600 CL7
VGA & cooler:
ATi Radeon HD5850 by GA
Display:
SAMSUNG SM 206BW
HDD:
~3,5TB
Sound:
Realtek ALC889
Case:
CM Stacker 830 Black + X Craft 350 + SCYTHE KAZA MASTER
PSU:
TT ToughPower 1500W
Optical drives:
Lite-ON LH-20A1S & SAMSUNG SH-S223L
Mice & keyboard:
Logitech MX1000 + G500 + G11
Internet:
ADSL 4Mb/256Kb
OS & Browser:
Windows 7 x64
Other:
HTC Desire, iPod Classic Black 80GB
Evo ovako ljudi, ovim postom zatvaram ovu temu i nadam se da smo ovaj cirkus rešili.

ivke76 je banovan na 3 dana zbog vređanja i provociranja.

audiofreak-a ću opmenuti da u buduće pripazi na rečnik, jer smo mu jel te editovali taj famozni "fale ti daske u glavi" deo. Verujem da je i tebi Igore jasno da ovakav rečnik može izazvati burnu reakciju kod sagovornika, a i ne priliči čoveku tvog znanja...

Predlažem vam "ignore" opciju da se ne bi desilo da ponovo uđete u konflikt ili rešavanje problema preko PM-a (ako imate još nešto da rešite).
U slučaju provokacija ili bilo čega što se kosi sa pravilnikom foruma koristite "report" (
) dugme.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh