daresd
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 06.07.2015.
- Poruka
- 13
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
I7 4790K, CM Nepton 280L
Motherboard:
Maximus VII HERO
RAM:
2x8GB DDR3 2.4GHz Kingston Savage
VGA & cooler:
MSI GTX 970 Gaming 4G
Display:
LG IPS236
HDD:
120GB SSD Samsung Evo 840, 1TB WD Black, 640GB WD Blue, 1TB Transcend 1TSJ25D3
Sound:
Logitech Z906, s.m.s.l m2 + Audio Technica MSR7
Case:
Phanteks Enthoo Luxe, SK "Hitman" (Chieftec Mesh Miditower - Prodajem)
PSU:
CM V850
Optical drives:
LG writer
Mice & keyboard:
R.A.T.7 i A4Tech
Internet:
Kopernikus
OS & Browser:
Win10 pro x64, Firefox
Other:
z1 compact (android 5.1.1), Trek SL4400 3x9 custom build
I ja sam naisao na akciju Panasonic x700 4k tv kod istog dilera i pretpostavio sam da ce da posalju primerak iz "izloga" a ne novi kakav bi svako normalan ocekivao. I nisu me razocarali.
Garanciju imam jos 4.5godine. Tv cu sigurno da zamenim, ali cakam da se ustale novi modeli za 2016/2017 i povuku modele iz 2015. Moj brat nije mogao da veruje kada je otvorio paket (ja sam bio na poslu). Stiropor je tu, kese su tu, nalepnica sa karakteristikama u uglu TVa je tu, kao i sva ostala oprema ali providnih folija nije bilo nigde osim na donjoj ivici TVa. I naravno prasina na ventilacionim otvorima sa zadnje strane TVa je tu. Opis na sajtu je govorio NOVO.
Sent from my D5503 using Tapatalk
Garanciju imam jos 4.5godine. Tv cu sigurno da zamenim, ali cakam da se ustale novi modeli za 2016/2017 i povuku modele iz 2015. Moj brat nije mogao da veruje kada je otvorio paket (ja sam bio na poslu). Stiropor je tu, kese su tu, nalepnica sa karakteristikama u uglu TVa je tu, kao i sva ostala oprema ali providnih folija nije bilo nigde osim na donjoj ivici TVa. I naravno prasina na ventilacionim otvorima sa zadnje strane TVa je tu. Opis na sajtu je govorio NOVO.Sent from my D5503 using Tapatalk