Aaaa To mi ne govori nista, ne pise cak ni cime su ga podgrevali. Cekam review sa drugih sajtova. Nadam se najboljem, ali znajuci Intel bice ono najgore vrv.A word or two about temperatures: Intel says it is to use the same processor-in-box (PIB) cooler for this chip as for the 4770K. We used just such a heatsink during regular testing and found that, due to the extra power consumption generated by higher voltages, the Core i7-4790K ran hotter, at an average of 88C, compared to 78C for the older Haswell processor.
AMD i dalje "Meka" za klokere.Cold bug postoji i na ovim novijim procesorima. Na temp oko -120 stepeni. Boli ih uvo nesto da promene
Sent from my Nexus 4
Ma znam, zezam se ja malo.To baš nije tačno što si napisao. Da te ispravim... AMD klokeri ne koriste za postizanje vrhunskih SPi i 3D Mark rezultata, ali za obaranje rekorda u postignutoj frekvenciji itekako da.
AMD je meka za ljude koji kompjutere koriste za svakodnevne obicne stvari za nas samo INTEL kozu sa ledja da nam dere al kad volimo sta cesAMD i dalje "Meka" za klokere.