daimy2017
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 28.09.2017.
- Poruka
- 40
- Rezultat reagovanja
- 12
Moja konfiguracija
Hvala sto me podseti.Igrao sam je par puta i opet cu.Stvarno legendarna igra.Igra iz 2005 god. koju sam prvi put pomalo igrao na "Commodore 128" krajem 90-tih i pocetkom 2000-tih pa ponovo negde 2010 kada sam nabavio PC.
Ponovo je instalirao da je obrnem.
Cekam verziju sa originalnim soundtrackom.Resident Evil 2 Remake,
ako ima nekoga ovde starijeg od 30 i ko se seca originalnog re2 na ps1, pravac shoping, ima i narodna verzija sad.
Deluje interesanto a i usput imam Skyrim pa da isprobam!Enderal Forgotten Stories - obavezno štivo za sve ljubitelje old-school RPG igara tipa Gothic i Risen serijal.
Igra je nastala kao masivni mod za Skyrim (koristi njihov engine), ali su im zbog popularnosti dozvolili i da je izdaju na Steam kao zasebnu igru. Besplatna je za sve koji imaju originalni Skyrim (Skyrim ne mora da bude instaliran).
Nema mnogo sličnosti sa Skyrim-om, jedino što je nasleđeno jeste engine, mehanika borbe i deo modela. Leveling je skroz drugačiji, skill progression takođe, ima brdo custom modela (neke im je dao CD Projekt Red), bogat lore, kvalitetne i raznovrsne quest-ove, masivnu mapu sa mnogo lokacija, nema fast travel, itd.. Takođe uopšte nije kratka, meni je trebalo 62h da je okrenem a nisam radio sve side quest-ove. Sve u svemu, nimalo ne zaostaje za AAA naslovima.
Jedina mana je što povremeno ume da crash-uje, ali ni to nije strašno obzirom da često ima auto save (kao Skyrim).
Isto, krenem da igram SP i dosadi mi bes brzo dok mi MP drzi paznju. Jedino u zadnje vreme igram God of War, ali to mi je drugi dozivljaj skroz jer se zavalim u krevet pa lagano. I to igram svaki tri dan mozda ali opet i nije dosadno...Konacno preso AC odyssey. Dobra je igrica, zabavio sam se ali je bas dugacka... Nije mi se svideo nesto taj sistem sa levelima doso sam da vidim pricu a ne da grindujem side questove
Mozda sam i omatorio za ove single player igrice nekako mi zadnjih godina najvise odgovaraju MP igre, SP brzo dosadi sta znam
Iskoristi Demon bell da ti bude zanimljivije xDUpravo zavrsio Sekiro shadows die twice, nisam ni znao da ima vise krajeva, cepam opet sad da radim drugacije stvari.
Smesno je sto ovi profi novinari ne mogu da zavrse igru
pa onda pljuju i placu sto nema easy mode, u prevodu klikci jedno dugme...
Ovo su moje omiljene igre:Naslov sve govori.
Pa da pochnemo
Resident Evil 5 na Pc-u i na sony-u Devil may cry 1