Aleksandar Novosadski
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 31.10.2015.
- Poruka
- 159
- Rezultat reagovanja
- 7
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
OmniscienT :)
Other:
HP 17-X116DX
Govorim iz licnog iskustva. Imao sam FX 8350, a sada imam i5 6500. Nikada se do sada nisam susreo sa krajnjim visim temperaturama kod Intela u odnosu na AMD, a znao sam igrati igre do tri sata.
Isto je tako bilo i sa i7 4790k, jer ga ima moj brat. Ponavljam, u pitanju je licno iskustvo, kao i sa tvoje strane.
Da ne dodje do zabune, kao sto koristim na Intelu Arctic MX2 Pastu sada, koristio sam je takodje na FX 8350 sa istim hladnjakom.
Nemoj me pogresno shvatiti, da ne bi ulazili dublje u dijalog kazacu da, nije vazno da li ljude poput mene razumes ti ili ne, najvaznije je licno zadovoljstvo onih koji funkcionisu na nacin na koji ja funkcionisem.
Koraci realnosti su uvek bili deo mene i nije mi potrebno usmeravanje.
Dijalog je zavrsen.
Sve najbolje.
Isto je tako bilo i sa i7 4790k, jer ga ima moj brat. Ponavljam, u pitanju je licno iskustvo, kao i sa tvoje strane.
Da ne dodje do zabune, kao sto koristim na Intelu Arctic MX2 Pastu sada, koristio sam je takodje na FX 8350 sa istim hladnjakom.
Nemoj me pogresno shvatiti, da ne bi ulazili dublje u dijalog kazacu da, nije vazno da li ljude poput mene razumes ti ili ne, najvaznije je licno zadovoljstvo onih koji funkcionisu na nacin na koji ja funkcionisem.
Koraci realnosti su uvek bili deo mene i nije mi potrebno usmeravanje.
Dijalog je zavrsen.
Sve najbolje.