after 5h battery 97%
battery drain is fixed with v15
Pa dobro, ispravio je ono sto me je iritiralo mnogo . Inace baterija solidno drzi, jedino 3g sto jos zeza, ali ga ni ne koristim te mi je ekstra . Ali spravice 3g u sledecoj verziji 99%v16 out lik je weirdo!
Popravljen je double press bar kod mene. Sledece moze bolji 3d driver koje radi tomeq, onda mozda pane i hardware mod za novu memoriju xDuh.. odlican je!
meni ce stvarno biti zao da prodam ovaj telefon "bud za sta" kada budem prodavala jednog dana jer ovako nabudzen stvarno vredi mnogo vise od onoga za koliko se moze prodati polovan.
interfejs je lud od brzine i otvaranja menija i aplikacija i uopste, nema lagova apsolutno nikakvih,
3g se necu ni truditi da testiram, da se ne iznerviram a kod kuce sam ovih dana pa mi nece ni trebati uz wifi,
jos to da ispravi i ja ne znam stvarno sta jos sledece moze biti bolje od ovoga?! (osim ovog malo iritantnog double-press wake-a)
Bas . Meni ce biti tuga kad budem presao na galaxy s2 :/"Dobro" je, zamalo da pomislim da opet ja imam neki NN problem jedina
I baterija je popravljena koliko vidim, mada sam iskljucivala konekcije kad nije bilo potrebno da rade,
Od jutros je telefon sada na 81% uz par razgovora, 30ak poruka i sigurno 2h neta, sto je i vise nego odlicno
Gore od ovoga ne moze, sta god da poprave bice weeeeee!
Ja se još držim V13 ali svaki dan vas pratim pa čekam da sklone sve te nedostatke pa da ubacim i ja ."Dobro" je, zamalo da pomislim da opet ja imam neki NN problem jedina
I baterija je popravljena koliko vidim, mada sam iskljucivala konekcije kad nije bilo potrebno da rade,
Od jutros je telefon sada na 81% uz par razgovora, 30ak poruka i sigurno 2h neta, sto je i vise nego odlicno
Gore od ovoga ne moze, sta god da poprave bice weeeeee!
oki doki hvala ))))Pojavila se malopre i v17 verzija
CHANGELOG V.17 (2.6.32.9)
-Improved Widget Menu Scrolling Speed
-Working Compass
-Change Low Memory Killer Levels (35-45 mb Free utmost)
Note: For the meantime use only 2G Networks for Data Access over Mobile Network.
To do/To Test:
-3G Freeze Issue (fix?)
Evo linka sa svim kernelima pa odluci sta ti najvise odgovara,
http://forum.samdroid.net/f53/oced-kernel-yonip-kernel-cm-6-1-1-alpha-8-3-a-4254/
Problem sa 3g i dalje postoji (i na v17 koliko vidim) ali 2g resava stvar + stedi bateriju, ja telefon treci dan ne punim.
Sredjen je i kompas na v17 pa moguce da neces imati te probleme sa rotacijom, testiraj
I da, procedura je ista, wipe dalvik i apply iz recovery konzole