HvalaU gornjem desnom uglu imas dugme za pretragu, jako korisna stvarcica. Vazdusno je isplativije obzirom da jako dobro obavljaju posao i mnogo manje se kvare.
trenutno imam stock AMD wraith cooler koji je blago receno sranjeSta tebe konkretno zanima? Da kupis ili pitas koliko ce da radi i da li je dobro to sto vec imas? Jel posedujes taj coolermaster aio ili planiras kupovinu?
Ajde da ti skratim muke, ja licno tesko da bih kupio bilo koje aio vodeno ali ako bih morao to bi bilo iskljucivo NZXT
NZXT X62 ili X72
kuciste mb520Prvo reci koje kuciste imas (ili popuni "Moja konfiguracija") da se smanji broj nepotrebnih pitanja, koji je budzet, sta vise zelis od kulera (tisina, nize temperature?), da li kupovina preko KP dolazi u obzir, da li ti je bitan RGB.
Nakon svega toga ti mozemo pomoci (ili bilo kome drugom ko zeli savet).
budget : za vazdusno :40e za AIO:60e
imam ja i vise para mogu da dam i 100e za hladjenje ali necu jer mi ne treba i ne planiram da radim neki heavy overclocking ili tako nes
ako nisi procitao ja sam se ukljucio u temu i pitao posle koliko AIO crkneI zbog čega si bilo šta postovao u ovoj temi, ako si već sam odlučio šta ćeš kupiti?
Neki ljudi da se zahvale nekome gore što nisam moderator, sve bih vas banovao zbog ovakvog zamajavanja ljudi.
pa jel freezer 34 los?I onda si uzeo freezer za koji nisi dobio apsolutno ni jedan komentar.
ako nisi procitao ja sam se ukljucio u temu i pitao posle koliko AIO crkne
i onda se tema prosirila i shvatio sam da se ne isplati davati pare na jeftin AIO
za to i sluze forumi, da se informises pre nego sto uzmes nesto
Ovo što je SkazzY rekao. Forumi ne služe da trošiš tuđe vreme da bi na kraju uradio nešto totalno mimo svih saveta i sugestija, već da razmenjujemo mišljenja i iskustva. Nisi ni prvi ni poslednji koji je uradio ovako nešto, ali vidim da je postao trend na forumu da se i to toleriše, pa posle ljudi koji su se iscimali da napišu opširan odgovor nek se zapitaju da li im se ubuduće isplati da to rade, a doći će neko na forum kome je pomoć stvarno potrebna i pitanje je da li će je dobiti, o tome se radi.I onda si uzeo freezer za koji nisi dobio apsolutno ni jedan komentar.