Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Upravo sam presao zadnju misiju na normal i utisci su mi veoma pozitivni, sveopste gledajuci. Grafika odlicna (1080p 16x, 16x, sve ostalo max), prica je takodje odlicna, a isto mi se svidja sto je koriscenje oruzja stavljeno u drugi plan (ispalio sam 10 metaka najvise)...
Ja sam definitivno očekivao više jer po meni ovo nije Hitman već više hibrid početnih Splinter Cell izdanja...
Drago mi je što se pojavio, odlično izgleda i nije "previše" zahtjevan ali sam gameplay je po meni promašen iz čistog razloga što su atentate zamjenili šunjanjem a sami atentati su vrlo površno urađeni sa tek nekoliko načina izvršavanja! Blood Money je po meni Hitman kakav i treba da bude!
Kako bre nije previse zahtevan odvrni sve na max u full hd igra ide ruku uz ruku sa metro 2033 po pitanju zahtevnosti bolesno je optimizovana a izgleda sasvim prosecno pogledaj malo po netu jedna hd 7950 nije dovoljna za vise od 30 frejmova
BTW zaboravih da pomenem to po pitanju mehanike igra je ista kao deus ex samo iz treceg lica pogledaj dobro kako izgleda kad agent 47 uzima zaklon i puca takodje animacije i fizika su potpuno iste nije ni cudo sobzirom da je igra od istog izdavaca cak me i grafika malo podseca na deus samo sto hitman ima mnogo veci kolorit.
Pa mislio sam da nije previše zahtjevan po mom ukusu Zadovoljan sam kako radi na podešavanjima koja sam izabrao. Ja nikada nisam išao na to da imam sve na maks već uvijek sa imam 35+fps. Meni je igra dobra ili ne zavisno od same igre a ne grafike koju posjeduje (što sam spominjao u više navrata). Meni je npr. i dalje najbolja igra koju sam ikada igrao Ground Control koja je stara sada već 12godina!
Većina ovih takozvanih igara bi u mojim očima mnogo bolje prošle da uopšte nisu plasirane kao igre već benchmark programi...
Stoi sve to al to za bench program se neslazem vec mislim da je za igre kao fc3 i hitman bolje da budu igre jer sto se grafike tice nemaju sta da pokazu da smrtono sam ozbiljan sve dok igra star 5 godina izgleda bolje od njih nevaljaju nista neinteresuje me dal je to zbog konzola il razvojni tim jednostavno nezeli da se potrudi sve predhodne hitman igre su pravljene sa pc kao glavnom platformom na umu sa ovom nije tako ako ikad odluce da hitman opet bude prava pc igra mozda im i dam neku paru ovako nista ni penija od mene!
Zavisi i od verzije Windowsa.
Treba ti Windows 7 SP1,ja ga nemam tako da nisam ni igrao igru.
Mada je meni izbacivao error "you need to run sp1 version of windows bla bla"