• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Heroes of Might & Magic VI

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.720
Rezultat reagovanja
2.353
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Igra je izasla, krenuo sam da je igram i sta da kazem osim da sam pomalo razocaran (ponovo). Okej, bolji je od 5-tog dela, verovatno i od cetvrtog kad je u pitanju mehanika iz prostog razloga sto su neki elementi borbe uzeti iz King's bounty, ali na zalost, vrlo malo njih (uglavnom dijagonalno kretanje i mogucnost interakcije frinedly stakova po pitanju odbrane jedni drugih).
Sa druge strane, bespotrebno je ubacena gomila statistika za jedinice, tier 1 jedinice imaju movement skoro preko celog bojista (pola+ ), za sad ne videh neke mogucnosti napredne strategije (za razliku od onih iz King's Bounty gde celu igru mozes preci bez da izgubis jednu jedinu jedinicu, pa cak i sa samo jednom jedinicom (crnim zmajem, do duse tada vece borbe traju i po sat i kusur) ali slag na tortu je ovde, opet - decija grafika. Ocekivao sam vise. Recimo King's Bounty ima istu ovakvu grafiku (mislim na tip, a delom i izgled jedinica) i iako je tesko zezanje (humor) opet deluje ozbiljnije od ovoga.
Ok, bolje je od prethodnika svakako, grafika je odlicna, pricam o atmosferi grafike, to je ono sto mi "smeta".

(neki crop nekog zmaja koji sam iskopao, ja jos nisam ni blizu toga)

i onda, poredjenja radi, nesto sto bih ja nazvao brutalnim za ovakav tip igre :)
Disciples 3 (2009 pa nadalje (ekspanzije). Na stranu bagovi i da li vam se sama mehanika dopada ili ne (meni je bolja od HoMM 10x, pa cak i matori Disciples 2 mi je bolji (ako ne i od trojke), ali to je stvar prefernce)

evo malo (dosta :P ) screenshotova: (kliknite za vece, 1680x1050, slike)

ovo je iz poslednje kampanje sa undead:

Poslednja izmena:

no name

PCAXE Member
Učlanjen(a)
22.06.2011.
Poruka
158
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ja igram par dana kampanju i stigao sam do level 30 sa herojem a jos nisam skontao kako dolazim do magija. Znaci nema veze sa logikom iz predhodnih delova.
I steta sto ima samo 5 rasa!

a ovaj Disciples stvarno izgleda dobro, moracu da probam!

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.720
Rezultat reagovanja
2.353
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
mislis kako da ih bacas ili kako da ih nabavis? Ako je ovo prvo onda klasika, u borbi pred svaki turn mozes sa herojem ili da udaris ili da kliknes na spellbook i bacis magiju/buff.
ako je nabavka u pitanju, onda sa levelup imas u onoj grani sa skillovima da bacis poen negde.

Zodd

PCAXE Member
Učlanjen(a)
09.01.2010.
Poruka
146
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
X4 955BE, Gelid Tranquillo Rev.2 + Alpenföhn Föhn 120 purple LED
Motherboard:
Biostar TA970XE
RAM:
Exceleram EBW301A 2x4GB
VGA & cooler:
Sapphire 5750, S1
Display:
Samsung 2243NW
HDD:
Seagate Barracuda 500 GB, WD RE2 500GB, WD5000AAKS, WD 250GB
Sound:
X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro (cap mod) & Live! modded (hardware)
Case:
TrendSonic Wizard wi20A
PSU:
Enermax Pro87+ 500W
Optical drives:
DVD: LG, CD: Plextor Premium
Mice & keyboard:
A4tech + Genius
Internet:
WiFi
OS & Browser:
7, Firefox
Other:
Corsair SURVIVOR 8GB, Huawei G300
S'obzirom da i dalje par puta godišnje odigram koji HotSeat HoMMa 3 i neku mapu baš sam se radovao MMH6.
5cu sam preskočio, igrao sam Kings Bounty i onda instalirao 5 da probam da igram i nikako.
Sem što ima mnogo bagova pa me to iritira povremeno, nervira me što je pojednostavljenja igrica.
AI je providan, bitke su mi postale prilično dosadne.
Jedini izazov su mu bili počeci scenarija sa Infernom i to dok se ne razvijem dovoljno, posle ide suviše lako.
Iako su jedinice i rase različite i imaju više sposobnosti u odnosu na trojku nisu mi tako upečatljive kao u KBu.
Svakako ću preći kampanje i možda odigrati koju mapu povremeno.
Mislim, nije loša igra ali sam više očekivao. Ima ok novina i rešenja (mada me podsećaju na KB) ali nema tu magičnu atmosferu kao HoMM3 (i HoMM2), a možda sam ja sad suviše mator pa je to problem :D
U svakom slučaju vredi odigrati koju partiju.

Disciples već duže vreme hoću da probam pa taman kad se smorim od MMH6 imam čime da se zabavim.

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.720
Rezultat reagovanja
2.353
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
nakon KB sve ostalo je izbledelo, pa i HoMM 3...disciles 3, iako bagovit, po meni je jos jedino sto je ostalo izazovno i interesatno od tih tzv "old school" poteznih...

Zodd

PCAXE Member
Učlanjen(a)
09.01.2010.
Poruka
146
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar TA970XE
RAM:
Exceleram EBW301A 2x4GB
VGA & cooler:
Sapphire 5750, S1
Display:
Samsung 2243NW
HDD:
Sound:
Case:
TrendSonic Wizard wi20A
PSU:
Enermax Pro87+ 500W
Optical drives:
Mice & keyboard:
A4tech + Genius
Internet:
WiFi
OS & Browser:
7, Firefox
Other:
KB je lepa, zanimljiva i odlicna igrica ali je za mene HoMM3 broj 1 i uvek ce biti, KB je broj 2, a Wesnoth 3 :)
Najveca mana KBa je sto mozes da je predjes 1x, 2x, 3x pa i 4x i to je to. Nema map/campaign editora kao kod Heroja pa da zajednica izbaci gomilu mapa i kampanja i eto igranja KBa do besvesti.

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.720
Rezultat reagovanja
2.353
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
layout mapa u KB-u je fixan ali nisu svi artefakti, jedinice, kolicna jedinica i sl vec je mnogo toga random. Sto se mene licno tice, preci KB 3-4 puta je sasvim dovoljno, a ima ih 2 + addon tako da ono. :) Ovi heroes se sablonski prelaze (nikad nisam igrao hot seat do kraja, tj jesam jednom igrao ali ne do kraja, smori nakon par sati) i nisu ni blizu zanimljivi kao real-time KB. Uostalom, postavi Hi-Score u KB, budi prvi pa ces videti kolko moze biti interesatno kad igras da ne izgubis ni jednu jedinicu i to na hard varijanti :)

Zodd

PCAXE Member
Učlanjen(a)
09.01.2010.
Poruka
146
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar TA970XE
RAM:
Exceleram EBW301A 2x4GB
VGA & cooler:
Sapphire 5750, S1
Display:
Samsung 2243NW
HDD:
Sound:
Case:
TrendSonic Wizard wi20A
PSU:
Enermax Pro87+ 500W
Optical drives:
Mice & keyboard:
A4tech + Genius
Internet:
WiFi
OS & Browser:
7, Firefox
Other:
Ma igram sve TBSove da ne izgubim ni jednu jedinicu :D
Presao sam sve verzije KBa i Legend i Princess i Crossworlds. Cak sam skinuo i par modova sa oficijelnog foruma. Ima jedan koji deluje bas zanimljivo ali nisam sitgao da igram sa njim.
Inace ovo je tema o MMH6, a vise smo pisali o KBu ;)
Ajde da naprravimo novu o KBu i hvalimo ga do besvesti :)

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.720
Rezultat reagovanja
2.353
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
pa sta vise reci o homm6, treba mu jos jedan dobar patch, zbog tehnicke strane, zbog gameplay-a. Opisi perkova, feat-ova i magija su cesto pogresni, neki baguju zesce, a neki ne rade uopste pod odredjenim okolonstima iako bi trebli da rade. Kampanja je dosadna i veoma repetitivna i svodi se na jednu te istu taktiku, sto dalje ides mape su vece, gameplay isti, taktika ista, mnoge jedinice su suve, povrsne i dosadne i kao slag na tortu - nema zmajeva :(

Zodd

PCAXE Member
Učlanjen(a)
09.01.2010.
Poruka
146
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar TA970XE
RAM:
Exceleram EBW301A 2x4GB
VGA & cooler:
Sapphire 5750, S1
Display:
Samsung 2243NW
HDD:
Sound:
Case:
TrendSonic Wizard wi20A
PSU:
Enermax Pro87+ 500W
Optical drives:
Mice & keyboard:
A4tech + Genius
Internet:
WiFi
OS & Browser:
7, Firefox
Other:
To mi uposte nije jasno, zmajevi su davali poseban draz 3ci, a da ne pominjemo i to sto Dungeon-a nema.
Par ortaka nece ni da je igra jer nema Dungeon-a, jeste da je to malo preterano ali ih donekle razumem.

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.720
Rezultat reagovanja
2.353
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
ima podzemlje...valjda su dizajneri mislili da je to to. :D

no name

PCAXE Member
Učlanjen(a)
22.06.2011.
Poruka
158
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ja jos klackam kampanju par sati dnevno kad stignem . Stigao sam do Kirila i ide mi dosta teze nego Anastasiya, Anton i Irina. Cini mi se da su infernalci debelo losiji ili ja nesto ne koristim kako treba. Taman dok stignem do varvara mozda izbace i pach jer spominju da varvarska kampanja ima crucial bug. To da se sad magije kupuju za poene sam ukapirao ubrzo posto sam postovao ovo ranije i tek posto sam zavrsio nekro kampanju. Kada zavrsim kampanju jedva cekam da krenem na custom mape.

Inace sto se tice bugova prilicno mi je pucalo dok nisam setovao sve na low a posle toga ide prilicno dobro i mislim da mi je mozda jednom zaglavilo za par nedelja.

Od nekih mojih utisaka jedino znacajno sto bih spomenuo je da AI povlaci poteze na nivou ******a. Isto tako ubacivanje Sanctuary frakcije umesto klasicnih dungeon i academy predstavlja definitivno promasaj.

Sve u svemu za fanove heroja sigurno je zanimljivo. Ja igram od dvojke i svaki nastavak je bio zanimljiv na svoj nacin. Od predhodnih delova jedino bih jos pokrenuo peticu TOE sa nekom custom mapom, dok za ostalo vise nemam zelje iz raznih razloga. Isto tako KB AP mi je bio zanimljiv da se predje ali po koncepciji igre ne prilazi u kompleksnosti ni blizu herojima tako da cak nisam imao volje da nastavim sa Crossworlds-om. Moguce je da sam ostao na nekom povrsnom utisku ali tako mi se cini.

Zodd

PCAXE Member
Učlanjen(a)
09.01.2010.
Poruka
146
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar TA970XE
RAM:
Exceleram EBW301A 2x4GB
VGA & cooler:
Sapphire 5750, S1
Display:
Samsung 2243NW
HDD:
Sound:
Case:
TrendSonic Wizard wi20A
PSU:
Enermax Pro87+ 500W
Optical drives:
Mice & keyboard:
A4tech + Genius
Internet:
WiFi
OS & Browser:
7, Firefox
Other:
I meni Kiril ide teze s'tim sto igram po sledecem redosledu:
- Prologue 1
- Prologue 2
- Stronghold 1
- Sanctuary 1
- Haven 1
- Inferno 1
- Necropolis 1
- Stronghold 2
- Sanctuary 2
- Haven 2
- Necropolis 2
- Sanctuary 3
- Stronghold 3
- Inferno 2
- Necropolis 3
- Inferno 3
- Sanctuary 4
- Stronghold 4
- Haven 3
- Necropolis 4
- Haven 4
- Inferno 4
- Epilogues

Koliko su ekspanzije 5ce bolje od same 5ce? Ja nikako nisam mogao da je igram posle KBa, ali ako je ekspanzija bolja mozda bih je i pokrenuo.

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.720
Rezultat reagovanja
2.353
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
uf pa vi mesate da razbijete monotiju... interesatno. Meni to nije palo na pamet da radim. ja sam nakon uvoda krenuo sa nekro i tu sam i stao, smorio sam se. AI dobija vojsku na osnovu vremena, a ne poseda, tako da je rush na zauzimanje objekata i gradova prioritet, posle toga sedis 50 krugova i odes i zgaizis ga ko bubu. Bukvalno samo sedis i branis ako se uopste usudi da izadje, a to je retko nakon sto uzmes dva-tri grada. Znaci dosadno do zla boga. Odvalis ga prostom brojcanom prednoscu. Ima tamo na HOMMM forumu kako AI u kampanji radi, dobije milion svega i trosi svaki turn deo toga da dobije jedinice, sve je skriptovano. Ako ga ubijes, odnosno porazis i ostavis ga bez icega osim jednog poslednjeg zamka, on ce svaki turn dobiti predefinisan broj jedinica. Ti kao igrac ako kontrolises celu mapu, imaces mnogo vise nego on u jednom momentu i onda odes i zgazis ga.

Meni licno je ceo utisak kroz igru (bio) takav da sam stalno razmisljao "pa majku mu u KB bi ovo bilo ovako, uradio bih ovo, ne ono, ne bih morao raditi ovo ili bih morao raditi, zasto ovo ne moze kad je logicno" i sl.

edit: najveca mana je sto nema razlicitosti! Okej, KB je uvek jedna mapa al je mnogo toga random (vec sam rekao ali je to bitno zato sto ne mozes racunati na to da ces imati sacrifice ili ressurection spell, moguce je da ne dobijes ni jedan ni drugi), ovde je sve isto. Kad vidis sve magije, a to vidis veoma brzo, to je kraj, pocinje smor.

Poslednja izmena:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.720
Rezultat reagovanja
2.353
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
iskreno, opet ce ovo da lici na troll, skinite sve disciples 3 i patcheve za njih i igrajte to. Onda se vratite na heroje. LAka vam crna zemlja. Da ne pominjem disciples 2 vs heroes 3. Znam da su mnogi od vas fanovi al probajte u hot seat i vedecete da su heroji stvar proslosti od treceg dela pa nadalje. I ovo nije samo moje misljenje. drzao sam igraonicu, dodje mu nekako klolektivno milsljenje random likova. :)

Zodd

PCAXE Member
Učlanjen(a)
09.01.2010.
Poruka
146
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar TA970XE
RAM:
Exceleram EBW301A 2x4GB
VGA & cooler:
Sapphire 5750, S1
Display:
Samsung 2243NW
HDD:
Sound:
Case:
TrendSonic Wizard wi20A
PSU:
Enermax Pro87+ 500W
Optical drives:
Mice & keyboard:
A4tech + Genius
Internet:
WiFi
OS & Browser:
7, Firefox
Other:
uf pa vi mesate da razbijete monotiju... interesatno.
Trebali su da odrade taj deo kako treba, da se otkljucavaju mape redom kojim ide prica, a to je upravo red koji sam postavio ovde.
Inace je informacija sa Heroes Community i objavio ju je lik koji je ucestvovao u razvoju 6ce.
Meni to nije palo na pamet da radim. ja sam nakon uvoda krenuo sa nekro i tu sam i stao, smorio sam se. AI dobija vojsku na osnovu vremena, a ne poseda, tako da je rush na zauzimanje objekata i gradova prioritet, posle toga sedis 50 krugova i odes i zgaizis ga ko bubu.
AI je u 6ci sr*nje, nema pravog izazova :(
Isti lvl heroja, on ima vise vojske, u utvrdjenom zamku je i ja ga dobijem (na normal)?! Sve bitke dobijem sa tri jedinice (nosim sve zbog reinforcements).

najveca mana je sto nema razlicitosti! Okej, KB je uvek jedna mapa al je mnogo toga random (vec sam rekao ali je to bitno zato sto ne mozes racunati na to da ces imati sacrifice ili ressurection spell, moguce je da ne dobijes ni jedan ni drugi), ovde je sve isto. Kad vidis sve magije, a to vidis veoma brzo, to je kraj, pocinje smor.
Meni ne moras da vise da hvalis KB :D
iskreno, opet ce ovo da lici na troll, skinite sve disciples 3 i patcheve za njih i igrajte to. Onda se vratite na heroje. LAka vam crna zemlja.
Po slikama koje sam video deluje mi prilicno mracnije i ozbiljnije tako da cu sigurno pokrenuti igru u skorije vreme.
Da ne pominjem disciples 2 vs heroes 3. Znam da su mnogi od vas fanovi al probajte u hot seat i vedecete da su heroji stvar proslosti od treceg dela pa nadalje. I ovo nije samo moje misljenje. drzao sam igraonicu, dodje mu nekako klolektivno milsljenje random likova. :)
HoMM3 su mi broj 1 i uvek ce biti, i meni i mojoj ekipi.
Nas 20tak je aktivno igralo godinama, a 7-8 i dalje povremeno pokrene sto solo sto HotSeat i svi se slazemo o tome sta je broj 1, pritom ima likova koji skoro dve godine nisu izasli iz kuce igrajuci WoW...
Pored kvaliteta same igre, tu je i emotivna vrednost celog tog perioda i vremena provedenog ispred monitora u drustvu.

Proday

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.830
Rezultat reagovanja
114
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba A500 1GH
CPU & cooler:
i5 430M
Motherboard:
Intel HM55
RAM:
2x4GB DDR3
VGA & cooler:
G-Force 330M
Display:
Samsung 32"
HDD:
SSD Crucial M4 512gb
Sound:
Integrated
Case:
Belo 16 inca
PSU:
Neko 220V
Optical drives:
Blue ray RW
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder i MS4000
Internet:
Telekom Adsl 10/1
OS & Browser:
Windows 8 Ent x64
Other:
HTC Desire S
S'obzirom da i dalje par puta godišnje odigram koji HotSeat HoMMa 3 i neku mapu baš sam se radovao MMH6.
5cu sam preskočio, igrao sam Kings Bounty i onda instalirao 5 da probam da igram i nikako.
Sem što ima mnogo bagova pa me to iritira povremeno, nervira me što je pojednostavljenja igrica.
AI je providan, bitke su mi postale prilično dosadne.
Jedini izazov su mu bili počeci scenarija sa Infernom i to dok se ne razvijem dovoljno, posle ide suviše lako.
Iako su jedinice i rase različite i imaju više sposobnosti u odnosu na trojku nisu mi tako upečatljive kao u KBu.
Svakako ću preći kampanje i možda odigrati koju mapu povremeno.
Mislim, nije loša igra ali sam više očekivao. Ima ok novina i rešenja (mada me podsećaju na KB) ali nema tu magičnu atmosferu kao HoMM3 (i HoMM2), a možda sam ja sad suviše mator pa je to problem :D
U svakom slučaju vredi odigrati koju partiju.

Disciples već duže vreme hoću da probam pa taman kad se smorim od MMH6 imam čime da se zabavim.
Cek hoces da kazes da Heroje 5 nisi igrao ali ces da se patis sa sestim delom? Realno sesticu sam instalirao i obrisao posle pola sata i verovatno je vise nikada necu staviti na kompjuter, dok sam u peticu presao sa obe kampanje...orkovi je posebno dovode na mesto gde je trebala da bude...mada je i takva generalno zali boze posle meseci provedenih na trecem delu. I pored svega toga meni je trojka i dalje ne prevazidjena i ne mogu da skontam sto ne naprave identicnu igru samo sa lepsom grafikom;kontam da bi to bio game svih vremena!! Uzgrad kako su krenuli da smanjuju resurse u 9 ili x delu mozemo samo gold da ocekujemo :d

I bre gx-x koji hot seat ili bilo kakav mp u h3 od par sati pa da te smori?...to su partije koje se zavrsavaju za pola sata max!!

Zodd

PCAXE Member
Učlanjen(a)
09.01.2010.
Poruka
146
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar TA970XE
RAM:
Exceleram EBW301A 2x4GB
VGA & cooler:
Sapphire 5750, S1
Display:
Samsung 2243NW
HDD:
Sound:
Case:
TrendSonic Wizard wi20A
PSU:
Enermax Pro87+ 500W
Optical drives:
Mice & keyboard:
A4tech + Genius
Internet:
WiFi
OS & Browser:
7, Firefox
Other:
Cek hoces da kazes da Heroje 5 nisi igrao ali ces da se patis sa sestim delom? Realno sesticu sam instalirao i obrisao posle pola sata i verovatno je vise nikada necu staviti na kompjuter, dok sam u peticu presao sa obe kampanje...
Upravo, a 5cu sam preskocio iz razloga sto u vreme kad je izasla nisam imao masinu na kojoj sam mogao da je igram tj. radila je ali na min podesavanjima, a tako nisam hteo da je igram.
Onda sam zaboravio na nju sve dok nisam presao Kings Bonty.
Posle Kings Bonty-a 5ca jednostavno ne moze da se igra...
Vidim da hvale drugu ekspanziju u kojoj su dodali Stronghold tako da cu joj pruziti sansu kad budem imao vremena ;)

Iako su mi prvi utisci 6ce bili relativno pozitivni i odigrao sam kampanje do kraja (ostao mi jedan od dva epiloga) vise nemam zelju da je igram.
Nazalost, mislim da fransiza nema buducnost s'obzirom da pokusavaju da naprave igru za neke nove narastaje koni nisu ni culi za HoMM III...

I bre gx-x koji hot seat ili bilo kakav mp u h3 od par sati pa da te smori?...to su partije koje se zavrsavaju za pola sata max!!
Pa sa kim ti igras HotSeat kad mozes recimo XL mapu da zavrsis za pola sata? :D
Ma nebitno, meni je Hot Seat i od par sati zabavan, uvek se zezamo, smejemo, sprdamo itd.

@gx-x
Igram trenutno Disciples Sacred Lands :)

Proday

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.830
Rezultat reagovanja
114
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba A500 1GH
CPU & cooler:
i5 430M
Motherboard:
Intel HM55
RAM:
2x4GB DDR3
VGA & cooler:
G-Force 330M
Display:
Samsung 32"
HDD:
SSD Crucial M4 512gb
Sound:
Integrated
Case:
Belo 16 inca
PSU:
Neko 220V
Optical drives:
Blue ray RW
Mice & keyboard:
Internet:
Telekom Adsl 10/1
OS & Browser:
Windows 8 Ent x64
Other:
HTC Desire S
Iskreno igramo preko hamachija mp nas par; timelimit po potezu jedan min, quick battle osim ako nije neki od krucijalne vaznosti na pocetku za resurse posto igramo na najtezem uvek. Hotseat na xl mapi?!...koliko vas bude ispred monitora; 6komada, gde stanete :D

Zodd

PCAXE Member
Učlanjen(a)
09.01.2010.
Poruka
146
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar TA970XE
RAM:
Exceleram EBW301A 2x4GB
VGA & cooler:
Sapphire 5750, S1
Display:
Samsung 2243NW
HDD:
Sound:
Case:
TrendSonic Wizard wi20A
PSU:
Enermax Pro87+ 500W
Optical drives:
Mice & keyboard:
A4tech + Genius
Internet:
WiFi
OS & Browser:
7, Firefox
Other:
Iskreno igramo preko hamachija mp nas par; timelimit po potezu jedan min, quick battle osim ako nije neki od krucijalne vaznosti na pocetku za resurse posto igramo na najtezem uvek.
quick battle? Mislis auto combat? Aaaa, pa kako onda da igras, a da ne izgubis koju jedinicu u bici? :eek:
Hotseat na xl mapi?!...koliko vas bude ispred monitora; 6komada, gde stanete :D
Od 2 do 4 uglavnom, nekada davno bilo i po 6, e to je guzva :talas:
Bezicni mis (i tastatura) resava problem prostora :)

Prosle godine sam ubedio i zenu da odigra partiju sa dva moj ortaka i sa mnom.
Usred partije nas je nazvala manijacima, ustala i ostisla da gleda tv i ne mogu vise da je ubedim ni sa mnom da igra. Kaze da preterujem i suvise ozibljno shvatam HoMM3 :flame:

Proday

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.830
Rezultat reagovanja
114
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba A500 1GH
CPU & cooler:
i5 430M
Motherboard:
Intel HM55
RAM:
2x4GB DDR3
VGA & cooler:
G-Force 330M
Display:
Samsung 32"
HDD:
SSD Crucial M4 512gb
Sound:
Integrated
Case:
Belo 16 inca
PSU:
Neko 220V
Optical drives:
Blue ray RW
Mice & keyboard:
Internet:
Telekom Adsl 10/1
OS & Browser:
Windows 8 Ent x64
Other:
HTC Desire S
haha e ovo sa zenama je najbolja stvar. Secam se kakva je pomama bila kad sam na drugom forumu objavio da mi se, sad vec bivsa riba, navukla na oblivion i da po ceo dan igra :) Heh kad mi vec pade na pamet trebao bih joj javiti da je skyrim izasao :D

Vrh