OCz
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 04.04.2009.
- Poruka
- 948
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 / Megashadow (lapped) Push-Pull (Scythe GT AP-15)
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Samsung 840 EVO 128GB & F3 HD153WI
Sound:
Cerwin-Vega! VE-15 / Denon PMA-1500R / AKG K702 / Shanling PH300 / Asus Xonar STX
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Thermaltake Smart SE 530W
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
Godina vec ne pratim scenu i trziste pa mi je potrebna mala pomoc sta uzeti 
Masina je kao sto je navedeno u potpisu, GTX 570 je zavrsio karijeru i sada bih uzeo neku adekvatnu zamenu za isti.
1) Ostao bih pri nVidia-i
2) Da li je GTX 1050 najbolji izbor od novog?
3) Koji proizvodjac GTX 1050 i sta bi bila dobra cena?
4) Postoji li mozda polovna alternativa (nesto iole novije sa preostalom mozda garancijom) da ima trenutno u oglasima za slicne pare? Otoren sam i za tu opciju
5) Masina mi zadnjih par godina sluzi samo za internet, pomalo filmovi i photoshop (nista mnogo zahtevno) ali ne bih svejedno hteo da idem na neki downgrade

Masina je kao sto je navedeno u potpisu, GTX 570 je zavrsio karijeru i sada bih uzeo neku adekvatnu zamenu za isti.
1) Ostao bih pri nVidia-i
2) Da li je GTX 1050 najbolji izbor od novog?
3) Koji proizvodjac GTX 1050 i sta bi bila dobra cena?
4) Postoji li mozda polovna alternativa (nesto iole novije sa preostalom mozda garancijom) da ima trenutno u oglasima za slicne pare? Otoren sam i za tu opciju
5) Masina mi zadnjih par godina sluzi samo za internet, pomalo filmovi i photoshop (nista mnogo zahtevno) ali ne bih svejedno hteo da idem na neki downgrade
mislio sam i ja da je malo jaca cena. Nisam svuda bas pogledao. Nisam ni mislio da je 1050 downgrade, vec kazem da masina sluzi vecinski za internet ali da ne bih uzimao nesto slabije od toga sto sam imao, iako nije ni da mi je potrebno nesto na tom nivou.