hocu, hvalaBaci oko na Redragon H310.
pogledao sam i h110 i h310, pa mi za sad najbolje deluju h310 ali ajde da sacekam sta ce ostali reci, ako neko ima neki drugi predlogI ja mislim da je u tom cenovnom rangu redagon možda i najbolji izbor. Imam njihove h110 preko 2 godine, i prezadovoljan sam.
i meni se cini da su najbolje za tu cenu, ne znam kakve du hyperx ili rampage ako mogu da se nadju za te pareJa koristim već skoro godinu dana H310 i stvarno su mi se super pokazale, nisu mrdnule, a svakodnevno ih koristim, topla preporuka za tu cenu.
jel bi preporucio neke druge?Zaobidji H310.
Prvo kad slusas nesto svi u sobi mogu da cuju i ti mozes da cujes sve iz sobe kao da nemas slusalice.
Ono sto je najgore je sto se cuje glasno zujanje u slusalicama kada nema drugog zvuka.
I kad pojacavas ili smanjujes zvuk na one dugmice bas se glasno cuje klik,bolje da su stavili onaj ,,skroll''. Ne mozes ni brzo da smanjis/pojacas zvuk nego da klikces vise puta.
Sve u svemu ja sam vratio te slusalice ne mogu da ih koristim.
videcu ako mogu da nadjem negde, kakve su po tvom misljenju?Ja sam pre jedno dve nedelje u Monitoru kupio AVerMedia GH335 za 5180, ali ih više nemaju na stanju, a u drugim radnjama su 2000 i više skuplje.
Ako možeš da ih nađeš negde za oko 5K, razmisli i o njima.
Cena je po meni super,kazu da su super,ne znam baci oko malo po youtube i netuPogledajte prilog 36508
Kakve su ovo slusalice, u bugarskoj su 50e mogu da sacekam mesec dana pa da mi ih burazer donese kad bude dolazio u srbiju, pa me zanimaju misljenja i za ove sluske?
Za sada su odlične. I za igre i za slušanje muzike (metal i rok uglavnom).videcu ako mogu da nadjem negde, kakve su po tvom misljenju?
video sam da su kod nas dosta skupljeCena je po meni super,kazu da su super,ne znam baci oko malo po youtube i netu
bacicu pogled na recenzijuZa sada su odlične. I za igre i za slušanje muzike (metal i rok uglavnom).