Pa emmi nije u mom gradu a nisam siguran za online kupovinu kako da uzmem na 24 rate posto verovatno moram i u banku da idem ali videcuNe moze u emmiju ?
Ja sam tamo sastaivo ...
Ako je zbog kupovine na rate i tamo moze na 24 ...
Evo sta sam sastavio za 500e :
CPU > AMD Ryzen R3 1200 - 13.821
MB > MSI A320M PRO DV/S - 6.990
RAM > 8GB DDR4 Patirot 2133MHz - 7.490
HDD > Toshiba 1TB - 5.316
GPU > Zotac GTX 1050Ti OC - 17.990
PSU > TT Smart SE 530w - 7.499
To ispada 59.106 i dodaj 1-2k za neko kuciste ili spakuj u staro ..![]()
Mogu ali prvo moram da vidim sa njima kako se narucuje posto nema radnje u mom gradu tako da to mora pre banke sta znam moram da se raspitam prvoМожда јефтиније напајање (LC 600H наравно) и 1300Х umesto 1200?
Већ само ти написали да су ове две продавнице скупе и сам се увери тако што ћеш ове компоненте тражити продавницама ко је су теби доступне. Види ако може да се искомбинује наручивање преко интернета из емија и рате јер би пуно више уштедео.
Pozarevac nije toliko daleko od smedereva ali moram opet da predjem 60km do emmiaU kom gradu zivis ?
Kućišta | Kuciste 600W LC Power Gaming 984B | Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...Ako stavi LC od 600w moze da ugrua i SSD od 120gb ..
Takodje dobra opcija, ja sam samo alergican na to napajanje kad se setim svih muka sa njim i kablovima ..![]()
aha nisam znao provericu hvalaU Pozarevcu se otovrio Emmi ako je verovati njihovom sajtu ...
Ulica Veljka Dugosevica ...
Oke i stvarno ima radnja u pozarevcu nisam ni znao ovo menja stvariNa zvanicnoj stranici LC Powera pise da se ne dobija napajanje uz ovo kuviste ... Svakako da das skoro 8k za kuciste u konfi od 500e je glupo .. Uzmi neki MS Industiral za 1-2k i uzmi ono napajanje koje su ti predlzoili ( LC Power 600w )
a imas neki predlog koje je najbolje kuciste za to napajanje u koje moze da se ugura sva konfiguracija ?Na zvanicnoj stranici LC Powera pise da se ne dobija napajanje uz ovo kuviste ... Svakako da das skoro 8k za kuciste u konfi od 500e je glupo .. Uzmi neki MS Industiral za 1-2k i uzmi ono napajanje koje su ti predlzoili ( LC Power 600w )
Vise sam razmisljao da uzmem obicno zeus napajanje od 600wZasto ne bi uzo ovo napajanje?
Napajanja i dodatni ventilatori | 'Napajanje 530W Thermaltake Smart SE SPS-530M Modu... | Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...
Mnogo bolje od LC Power-a semimodularno je i sigurno ima dovoljnu duzinu kabla.
Ako ces racunar da placas na 24 meseca po mojoj matematici to je 166 din vise mesecno a imaces mnooogo bolje napajanje
Oke i da zadnje pitanje da li postoji mogucnost da mi oni spoje sve komponente u emmi shopu i koliko to kosta ?@Dom1nat0R
Наравно да је боље, али причамо о ограниченом буџету.
Није лоша ни та опција са клоковањем 1300Х само не знам колико је заинтересован за то а и буџет није јасно дефинисан, јер када се на 60К конфигурацију гледа 7-8К кућиште онда је боље узети ССД.
@N.R
Напајање никако кинеско или слично, LC 600H је минимум и оно је 4К или ово што ТТ што је предложено, евентуално неки Chieftec.
Aha hvala punoPostoji i to se ne naplacuje ...![]()