Pa emmi nije u mom gradu a nisam siguran za online kupovinu kako da uzmem na 24 rate posto verovatno moram i u banku da idem ali videcuNe moze u emmiju ?
Ja sam tamo sastaivo ...
Ako je zbog kupovine na rate i tamo moze na 24 ...
Evo sta sam sastavio za 500e :
CPU > AMD Ryzen R3 1200 - 13.821
MB > MSI A320M PRO DV/S - 6.990
RAM > 8GB DDR4 Patirot 2133MHz - 7.490
HDD > Toshiba 1TB - 5.316
GPU > Zotac GTX 1050Ti OC - 17.990
PSU > TT Smart SE 530w - 7.499
To ispada 59.106 i dodaj 1-2k za neko kuciste ili spakuj u staro ..
Mogu ali prvo moram da vidim sa njima kako se narucuje posto nema radnje u mom gradu tako da to mora pre banke sta znam moram da se raspitam prvoМожда јефтиније напајање (LC 600H наравно ) и 1300Х umesto 1200?
Већ само ти написали да су ове две продавнице скупе и сам се увери тако што ћеш ове компоненте тражити продавницама ко је су теби доступне. Види ако може да се искомбинује наручивање преко интернета из емија и рате јер би пуно више уштедео.
Pozarevac nije toliko daleko od smedereva ali moram opet da predjem 60km do emmiaU kom gradu zivis ?
Kućišta | Kuciste 600W LC Power Gaming 984B | Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...Ako stavi LC od 600w moze da ugrua i SSD od 120gb ..
Takodje dobra opcija, ja sam samo alergican na to napajanje kad se setim svih muka sa njim i kablovima ..
aha nisam znao provericu hvalaU Pozarevcu se otovrio Emmi ako je verovati njihovom sajtu ...
Ulica Veljka Dugosevica ...
Oke i stvarno ima radnja u pozarevcu nisam ni znao ovo menja stvari hvala puno druze ne bih ni znaoNa zvanicnoj stranici LC Powera pise da se ne dobija napajanje uz ovo kuviste ... Svakako da das skoro 8k za kuciste u konfi od 500e je glupo .. Uzmi neki MS Industiral za 1-2k i uzmi ono napajanje koje su ti predlzoili ( LC Power 600w )
a imas neki predlog koje je najbolje kuciste za to napajanje u koje moze da se ugura sva konfiguracija ?Na zvanicnoj stranici LC Powera pise da se ne dobija napajanje uz ovo kuviste ... Svakako da das skoro 8k za kuciste u konfi od 500e je glupo .. Uzmi neki MS Industiral za 1-2k i uzmi ono napajanje koje su ti predlzoili ( LC Power 600w )
Vise sam razmisljao da uzmem obicno zeus napajanje od 600wZasto ne bi uzo ovo napajanje?
Napajanja i dodatni ventilatori | 'Napajanje 530W Thermaltake Smart SE SPS-530M Modu... | Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...
Mnogo bolje od LC Power-a semimodularno je i sigurno ima dovoljnu duzinu kabla.
Ako ces racunar da placas na 24 meseca po mojoj matematici to je 166 din vise mesecno a imaces mnooogo bolje napajanje
Oke i da zadnje pitanje da li postoji mogucnost da mi oni spoje sve komponente u emmi shopu i koliko to kosta ?@Dom1nat0R
Наравно да је боље, али причамо о ограниченом буџету.
Није лоша ни та опција са клоковањем 1300Х само не знам колико је заинтересован за то а и буџет није јасно дефинисан, јер када се на 60К конфигурацију гледа 7-8К кућиште онда је боље узети ССД.
@N.R
Напајање никако кинеско или слично, LC 600H је минимум и оно је 4К или ово што ТТ што је предложено, евентуално неки Chieftec.
Aha hvala punoPostoji i to se ne naplacuje ...