To je apu, pa je ram speed bitanRyzen 3200g je u pitanju
Ne mislis dobro.Taj CPU ide do 2933MHz tako da nisam siguran da li može da radi preko toga...![]()
Mislim dobro. Ne pričamo o kloku već brzini memorijie koju ovaj CPU podržava...
Mislim dobro. Ne pričamo o kloku već brzini memorijie koju ovaj CPU podržava...
Čoveo je pitao za RAM.
Pogledajte prilog 37881
Telepata nisam. ALi znam da citam napisano. A ti si napisao TO!Taj CPU ide do 2933MHz tako da nisam siguran da li može da radi preko toga...![]()
Podrazumeva se da covek ne misli na radnu frekvenciju procesora, vec na max frekvenciju ram-a koju mu memorijski kontroler u procesor-u omogucava..Telepata nisam. ALi znam da citam napisano. A ti si napisao TO!
Nema sta da se podrazumeva. Tako je tesko napisati jos jednu recenicu. Ovako znaci to sto i kako je napisano. pise "CPU ide do 2933"-ne pise"RAM uz taj CPU ide do 2933" Ups pardon nije cak ni recenica vise-samo par reci vise je trebalo napisati. Ogroman mentalni napor priznajem...Podrazumeva se da covek ne misli na radnu frekvenciju procesora, vec na max frekvenciju ram-a koju mu memorijski kontroler u procesor-u omogucava..
Sem toga-aposlutno ne znaci da je to limit-evo kod mene na ploci uz 2600X je isto pisalo "do 2933"-pa ipak-RAM radi na 3200. I sta sad?Podrazumeva se da covek ne misli na radnu frekvenciju procesora, vec na max frekvenciju ram-a koju mu memorijski kontroler u procesor-u omogucava..
Ja sam jurio bilo koju memoriju od 2666pa navise da se slze s plocom. I ubo Predatora jedan stick koji mi je dizgericu pojeo za par meseci. I zamenio glavu za glavu za Corsair na 3200. ZNaci-da ne kazem bilokoju kvalitetniju memoriju oko 3000 Mghz koja je cenovno u budgetu.(22:42) EDIT:
A, dobro, šta bi bilo optimalno u ovom slučaju:
- čovek verovatno ima 3200g
- takođe, verovatno ganja 2 x 8 GB cl16
- računar služi za surf; dakle, nema ganjanja neprijatelja, istraživanja svetova obavijenih psihodeličnom atmosferom, raspolućivanja neistomišljenika...
- najverovatnije nema diskretnu grafiku.
Koji su predlozi?
Sve si pogodio.(22:42) EDIT:
A, dobro, šta bi bilo optimalno u ovom slučaju:
- čovek verovatno ima 3200g
- takođe, verovatno ganja 2 x 8 GB cl16
- računar služi za surf; dakle, nema ganjanja neprijatelja, istraživanja svetova obavijenih psihodeličnom atmosferom, raspolućivanja neistomišljenika...
- najverovatnije nema diskretnu grafiku.
Koji su predlozi?
Zasto je onda pominjao uopste CPU? Ako pricamo o memoriji?> Mislim besmisleno je jbt-ljudi su izmislili pisan jezik zarad lakse komunikacije-a vi radite kontra. Ponavljam-ja telepata nisam.Sve si pogodio.
Fotoronin, sto se tice odg za frekvenciju procesora i memorije, podrazumeva se da je covek mislio na takt memorije, pricamo o memoriji, ne o taktu procesora.