To je apu, pa je ram speed bitanRyzen 3200g je u pitanju
Ne mislis dobro.Taj CPU ide do 2933MHz tako da nisam siguran da li može da radi preko toga...
Mislim dobro. Ne pričamo o kloku već brzini memorijie koju ovaj CPU podržava...
Mislim dobro. Ne pričamo o kloku već brzini memorijie koju ovaj CPU podržava...
Čoveo je pitao za RAM.
Pogledajte prilog 37881
Telepata nisam. ALi znam da citam napisano. A ti si napisao TO!Taj CPU ide do 2933MHz tako da nisam siguran da li može da radi preko toga...
Podrazumeva se da covek ne misli na radnu frekvenciju procesora, vec na max frekvenciju ram-a koju mu memorijski kontroler u procesor-u omogucava..Telepata nisam. ALi znam da citam napisano. A ti si napisao TO!
Nema sta da se podrazumeva. Tako je tesko napisati jos jednu recenicu. Ovako znaci to sto i kako je napisano. pise "CPU ide do 2933"-ne pise"RAM uz taj CPU ide do 2933" Ups pardon nije cak ni recenica vise-samo par reci vise je trebalo napisati. Ogroman mentalni napor priznajem...Podrazumeva se da covek ne misli na radnu frekvenciju procesora, vec na max frekvenciju ram-a koju mu memorijski kontroler u procesor-u omogucava..
Sem toga-aposlutno ne znaci da je to limit-evo kod mene na ploci uz 2600X je isto pisalo "do 2933"-pa ipak-RAM radi na 3200. I sta sad?Podrazumeva se da covek ne misli na radnu frekvenciju procesora, vec na max frekvenciju ram-a koju mu memorijski kontroler u procesor-u omogucava..
Ja sam jurio bilo koju memoriju od 2666pa navise da se slze s plocom. I ubo Predatora jedan stick koji mi je dizgericu pojeo za par meseci. I zamenio glavu za glavu za Corsair na 3200. ZNaci-da ne kazem bilokoju kvalitetniju memoriju oko 3000 Mghz koja je cenovno u budgetu.(22:42) EDIT:
A, dobro, šta bi bilo optimalno u ovom slučaju:
- čovek verovatno ima 3200g
- takođe, verovatno ganja 2 x 8 GB cl16
- računar služi za surf; dakle, nema ganjanja neprijatelja, istraživanja svetova obavijenih psihodeličnom atmosferom, raspolućivanja neistomišljenika...
- najverovatnije nema diskretnu grafiku.
Koji su predlozi?
Sve si pogodio.(22:42) EDIT:
A, dobro, šta bi bilo optimalno u ovom slučaju:
- čovek verovatno ima 3200g
- takođe, verovatno ganja 2 x 8 GB cl16
- računar služi za surf; dakle, nema ganjanja neprijatelja, istraživanja svetova obavijenih psihodeličnom atmosferom, raspolućivanja neistomišljenika...
- najverovatnije nema diskretnu grafiku.
Koji su predlozi?
Zasto je onda pominjao uopste CPU? Ako pricamo o memoriji?> Mislim besmisleno je jbt-ljudi su izmislili pisan jezik zarad lakse komunikacije-a vi radite kontra. Ponavljam-ja telepata nisam.Sve si pogodio.
Fotoronin, sto se tice odg za frekvenciju procesora i memorije, podrazumeva se da je covek mislio na takt memorije, pricamo o memoriji, ne o taktu procesora.