Taj Honor je foldable, i zato je takva cena... I samsung u toj kategoriji kosta vrlo slicno sa manje interne memorije...Ja ne znam da li da placem ili da se smejem na ovu ponudu.
![]()
HUAWEI Mate X6 12/512GB Nebula Red | Gigatron
gigatron.rs
512GB isto kao Huawei
1TB
I realno je taj 15 Ultra killer u svakom smislu i procesor i kamere i ekran, kvalitet izrade SVE za 99%drugih telefona. Zašto kod nas košta drastično više nego u svetu? Jer živimo u š.. p... ku sveta realno ebg. Honor 400 Pro sam gledao ali ni on čak ni 80 Pura Pro nisu realno egal sa 15 Ultra. Drugo 400 Pro je mnogo zakrivljen sa svih strana. Više bi mi odgovarao 200 Pro.. I takodje Xiaomi 15/ Ultra ima 4/8 k od čega 4k u 60 fps a Honor samo 4k u 30...I procesor je slabiji u Honor. Realno... Da li bih SUTRA uzeo Xiaomi 17 Pro Max? Da da bude bar BLIZU preporučen cene.... Ali će kod nas biti 1500 ako ne i 2000 evra. Inače i ja ima. slični dilemu od "jeftinijih" u A 1 ganjaću Honor 20Šro a od skupljih-Iphone 17, 14 Ultra ili običan 15..Objasnicu ti zasto. Xiaomi, Honor, Huawei (pogotovu smrljivi Huawei) su se toliko digli u nebesa da je to neverovatno. Da li su dobri telefoni? Kako koji, kako za koga. Ne moze jedan flagship Xiaomi da kosta kao Samsung S25 Ultra ili kao iPhone 16 Pro MAX ili Huawei koji nema ni podrsku za Google ali znaju da spucaju 200K cenu za svoje sranje od fona. Sranje u smislu spusti se na zemlju, nemas osnovnu podrsku. to sto imaju svoj store realno ne treba da me zanima. Inferiorni su u odnosu na Samsung i iPhone i kraj. Da li su zrtve politike? Jesu. Mene to kao krajnjeg kupca ne zanima. Spustis se na zemlju i shvatis gde si, zbog ovoga ili onoga.
Ja ne znam da li da placem ili da se smejem na ovu ponudu.
![]()
HUAWEI Mate X6 12/512GB Nebula Red | Gigatron
gigatron.rs
512GB isto kao Huawei
1TB
I opet jeftinji drasticno od Huawei sa duplo vise memorije.
Ne znam ko koga ovde za***.ava.
Naravno da sa mojim misljenjem ne mora niko da se slozi ali Xiaomi, Honor i Huawei da se spuste na zemlju i shvate gde im je mesto.
Mislim da je bas moj drugar uzo za caleta Xiaomi 15 Ultra i rekao mi je da je sranje sa reklamama. Jel treba da budem dijabola da platim 100.000 vise i da kupim Huawei Mate X6 i da se ***avam sa njihov store umesto da kupim S25 Ultra?
![]()
XIAOMI 15 Ultra 16/512GB Black | Gigatron
gigatron.rs
135.000? Za Xiaomi sa reklamama? No way pedro.![]()