Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Ne treba rutovanje koje je u poslednje vreme otežano/onemogućeno, ima uputstava na netu, generalno Xiaomi to imaju, da li neki modeli više od drugih ne znam.
Ne treba generalzovati ceo brend, to je karakteristika jabucara/ajfonista. Xiaomi je prisutan vec dugo na nasem trzistu, nisu se juce pojavili. Sto bi izbegavao Xiaomi 15 Ultru? Fantastican telefon u svakom pogledu.
Objasnicu ti zasto. Xiaomi, Honor, Huawei (pogotovu smrljivi Huawei) su se toliko digli u nebesa da je to neverovatno. Da li su dobri telefoni? Kako koji, kako za koga. Ne moze jedan flagship Xiaomi da kosta kao Samsung S25 Ultra ili kao iPhone 16 Pro MAX ili Huawei koji nema ni podrsku za Google ali znaju da spucaju 200K cenu za svoje sranje od fona. Sranje u smislu spusti se na zemlju, nemas osnovnu podrsku. to sto imaju svoj store realno ne treba da me zanima. Inferiorni su u odnosu na Samsung i iPhone i kraj. Da li su zrtve politike? Jesu. Mene to kao krajnjeg kupca ne zanima. Spustis se na zemlju i shvatis gde si, zbog ovoga ili onoga.
Ja ne znam da li da placem ili da se smejem na ovu ponudu.
I opet jeftinji drasticno od Huawei sa duplo vise memorije.
Ne znam ko koga ovde za***.ava.
Naravno da sa mojim misljenjem ne mora niko da se slozi ali Xiaomi, Honor i Huawei da se spuste na zemlju i shvate gde im je mesto.
Mislim da je bas moj drugar uzo za caleta Xiaomi 15 Ultra i rekao mi je da je sranje sa reklamama. Jel treba da budem dijabola da platim 100.000 vise i da kupim Huawei Mate X6 i da se ***avam sa njihov store umesto da kupim S25 Ultra?