:wall:Stavi Add-on Compatibility Reporter... Ili, još bolje, umesto GMa, koristi Scriptish - ja ga koristim od v4 FFa. Radi normalno sa FF9b.imas FF 9? Pitam posto a ja imam isti taj GM i ne radi, FF ga ugasio nakon updejta.
naravno da mi nije dovoljna.,. ne zelim da ustupim mesto cuvanja lozinki FF-u.. mislim, cuvam ja tu i tamo nesto u FF ali sve je u Roboformu.hvala, dz
Nego, voodoo, šta će ti roboform toolbar? Zar ti nije dovoljna opcija koju ima FF? Pitam, zato što sam i ja ranije koristio RF...
Ok, kontamKako da saznas koja ti je lozinka za nesto u FF-u? Komplikovano. Sa roboform-om to je opustena stvar..

Ako ti neko uvali neki backdoor trojan i uzme ti root sasvim je svejdno jel koristis roboform, ff, safari, linux, macosx ili sta god 
Meni nije frka Options > Security > Saved passwords posto uglavnom u FF sve drzim i jako retko koristim drugi browser, osim ponekad operu u poslednje vreme.
sitni sati pa se gubis 

A jesi li probao da NE diraš ništa od tih podešavanja?bez obzira koliki cache da stavim, kolko konekcija, da li sredjujem one baze ili ne
Ja ništa od toga nisam dirao (osim ono što CCleaner radi) i na svim kompovima (desktop, laptop, WinXP, Win7...) FF radi odlično.
Pogotovo ne sa 6mbit, mada evo malopre je FF 9 na idle uzimao 25-35% cpu-a, ovi pre njega to nisu radili.bez da zvucnim sarkasticno - to je prvo sto sam probao i ocigledno nije radilo zar ne?A jesi li probao da NE diraš ništa od tih podešavanja?Ja ništa od toga nisam dirao (osim ono što CCleaner radi) i na svim kompovima (desktop, laptop, WinXP, Win7...) FF radi odlično.

Hm... Ja imam 2 laptopa, oba su sa HDDom na 5400rpm (jedan je C2D+3GB, drugi je neki Athlon dual+2GB), oba Win7 32bit. I na oba FF radi odlično, iako je, naravno, antivirus sve vreme aktivan.Igrom slucaja koristim jedan notebook koji ima i7 procesor ali FF glavi s vremena na vreme kada postoji velika disk aktivnost (antivirus). I ne samo FF, vecina programa radi kilavo zahvaljujuci disku koji je spor (5400rpm).
)Pusti full scan i radi nesto.Hm... Ja imam 2 laptopa, oba su sa HDDom na 5400rpm (jedan je C2D+3GB, drugi je neki Athlon dual+2GB), oba Win7 32bit. I na oba FF radi odlično, iako je, naravno, antivirus sve vreme aktivan.