Stavi Add-on Compatibility Reporter... Ili, još bolje, umesto GMa, koristi Scriptish - ja ga koristim od v4 FFa. Radi normalno sa FF9b.imas FF 9? Pitam posto a ja imam isti taj GM i ne radi, FF ga ugasio nakon updejta.
naravno da mi nije dovoljna.,. ne zelim da ustupim mesto cuvanja lozinki FF-u.. mislim, cuvam ja tu i tamo nesto u FF ali sve je u Roboformu.hvala, dz
Nego, voodoo, šta će ti roboform toolbar? Zar ti nije dovoljna opcija koju ima FF? Pitam, zato što sam i ja ranije koristio RF...
Ok, kontamKako da saznas koja ti je lozinka za nesto u FF-u? Komplikovano. Sa roboform-om to je opustena stvar..
A jesi li probao da NE diraš ništa od tih podešavanja? Ja ništa od toga nisam dirao (osim ono što CCleaner radi) i na svim kompovima (desktop, laptop, WinXP, Win7...) FF radi odlično.bez obzira koliki cache da stavim, kolko konekcija, da li sredjujem one baze ili ne
bez da zvucnim sarkasticno - to je prvo sto sam probao i ocigledno nije radilo zar ne?A jesi li probao da NE diraš ništa od tih podešavanja? Ja ništa od toga nisam dirao (osim ono što CCleaner radi) i na svim kompovima (desktop, laptop, WinXP, Win7...) FF radi odlično.
Hm... Ja imam 2 laptopa, oba su sa HDDom na 5400rpm (jedan je C2D+3GB, drugi je neki Athlon dual+2GB), oba Win7 32bit. I na oba FF radi odlično, iako je, naravno, antivirus sve vreme aktivan.Igrom slucaja koristim jedan notebook koji ima i7 procesor ali FF glavi s vremena na vreme kada postoji velika disk aktivnost (antivirus). I ne samo FF, vecina programa radi kilavo zahvaljujuci disku koji je spor (5400rpm).
Pusti full scan i radi nesto.Hm... Ja imam 2 laptopa, oba su sa HDDom na 5400rpm (jedan je C2D+3GB, drugi je neki Athlon dual+2GB), oba Win7 32bit. I na oba FF radi odlično, iako je, naravno, antivirus sve vreme aktivan.