Što spoiler za YT?Spoiler koristi sledeci put![]()
Što spoiler za YT?Spoiler koristi sledeci put![]()
Sve što otkriva film ide u spolier.Ne želim ni da dođem u iskušenje pre gledanja filma da pogledam neki review.Što spoiler za YT?

Javljam uskoro, kao da je bitno sta Steam misliImam info iz prve ruke da je Interstellar bolesno dobar!!!! A mislim da ce Steam-u biti posebno zanimljiv![]()

Javljam uskoro, kao da je bitno sta Steam misli![]()

Kakvo je platno?Jedva cekam da ga odgledamInterstellar 9.5/10. Konacno vrhunski Sci-Fi film.

Dobar, malo vec vidjeno al jbgDracula Untold (2014)
Dao bih mu dosta vecu ocenu nego na IMDB.
Nisam jos pogledao kraj, sutra ujutru cu zavrsiti, ali ovih 4 petina filma je super![]()
. To mi je prvi i svidja mi se
Odgledah, sta znam, dao bih mu ocenu 6.5/10Dracula Untold (2014)
Nisam jos pogledao kraj, sutra ujutru cu zavrsiti, ali ovih 4 petina filma je super![]()
Upravo odgledao. Celokupna ocena 7/10.Dracula Untold (2014)

Upravo dosao iz bioskopa...Interstellar 9.5/10. Konacno vrhunski Sci-Fi film.

Ipak je na kraju epic ispao... Posle filma sam pogledao i procitao sve vezano za film, iako to zeli da sakrije, jednostavno receno dao je sve od sebe. Njegov najbolji film i jedan od najboljih koji sam pogledao...Upravo dosao iz bioskopa...
Nemam reci, Nolan je definitivno najbolji mainstream reziser u poslednje vreme.
Film je odlican. Potvrdjujem 9.5/10
![]()
Nolan je pokrio sve kako treba, napravio je epic film, odmaci zadatak za celu filmsku industriju.
To bi bilo EPIC 
Sta da kazem kada sam odmah sutra hteo opet da idem da gledam... Poslednji put sam taj trip imao sa 13 god, a nije kao da imam 13 god, vec 20 vise