quryak
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 28.06.2010.
- Poruka
- 261
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
Zato i nisam gledao filmove koji inache bleje na HDD-u oko 2 godine 
No, od volje ti.
U LOTR necu ni da zalazim ali Milenum serial [Girl With Dragon Tattoo] knjiga je objasnila ali svedski serijali su tek ok. Sto je najcrnje holivudska verzija prvog dela mi se vise svidja. Sama riba Salander mi je bolja u svedskoj verziji ali sve ostalo i glumci u holivudskoj. Ne znam jel 2. i 3. deo uopste u planu kod amera?!
Jedino Salander i onaj negativac plavi dzin su mi odlicni. Michael jos moze da prodje al ostali su katastrofa.

Bolje bi ti bilo da je dobar, inache bacam hate bombuSpace Battleship Yamato http://www.imdb.com/title/tt1477109/
da mi je takvih jos 200 pa da zaokruzim godinu![]()
Shalim se, pogledacu, pa bacam komentar.
vecinu komedija u pokusaju prekinem posle pola h max. a ovaj film mi je drzao paznju, Billy Bob Thornton odlican kao raspad Deda Mraz a debelo dete je legenda 

Al neki neki su čuli za internet.Eto, a ti si, reče, 82. godište. Mogu da zamislim šta tek rade mlađi, kad tvoja generacija nije čula za knjige![]()
Ne kapiram što neko mora čitati "baš knjige" da bi bio edukovan i obrazovan.

Inače, nekako mi je i ceo film spor (ne zbog Slo-mo-a
) Ali, ok je Dredd, vredi pogledati, moja ocena je 6.5/10. Slažem se da je ovo definitvno za 3D, kapiram da bi to diglo ocenu za 0.5 kod mene.Chek bre, jesmo mi gledali isti film?Mislio sam da nije bilo fazona da puca ceo film a mu se ne prazni pištolj ili nekih ultrafancy gedžeta.
Pa onaj pištolj što ima je ultrafency gedžet- Dredd mu kaže kakvu municiju hoće, kako hoće da opali i sl, a da ne spominjem što je u isti stalo boga oca raznorazne municije... ID osetljiv i sl...

Jel iko od vas citao strip ? Pa postavljate ovakva pitanja, ako cemo po stripu ovo je dosta verna ekranizacija, mada se vidi da je niskobudzetna pa samim tim je ok delo s obzirom sa koliko para je napravljenoChek bre, jesmo mi gledali isti film?Pa onaj pištolj što ima je ultrafency gedžet- Dredd mu kaže kakvu municiju hoće, kako hoće da opali i sl, a da ne spominjem što je u isti stalo boga oca raznorazne municije... ID osetljiv i sl...
Čisto da se razumemo, it's a ****ing future, ko zna šta smo sve razvili do tada, pa čak i da je iz pištolja iskočio slon, ne bih to uzeo kao manu.
Ja sam mislio isključivo na kvalitet režije na nivou - uvod, zaplet, razrada, rasplet- to je moglo dosta bolje.
![]()