quryak
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 28.06.2010.
- Poruka
- 261
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
Bolje bi ti bilo da je dobar, inache bacam hate bombu Shalim se, pogledacu, pa bacam komentar.Space Battleship Yamato http://www.imdb.com/title/tt1477109/
da mi je takvih jos 200 pa da zaokruzim godinu
Al neki neki su čuli za internet. Ne kapiram što neko mora čitati "baš knjige" da bi bio edukovan i obrazovan.Eto, a ti si, reče, 82. godište. Mogu da zamislim šta tek rade mlađi, kad tvoja generacija nije čula za knjige
Chek bre, jesmo mi gledali isti film? Pa onaj pištolj što ima je ultrafency gedžet- Dredd mu kaže kakvu municiju hoće, kako hoće da opali i sl, a da ne spominjem što je u isti stalo boga oca raznorazne municije... ID osetljiv i sl...Mislio sam da nije bilo fazona da puca ceo film a mu se ne prazni pištolj ili nekih ultrafancy gedžeta.
Jel iko od vas citao strip ? Pa postavljate ovakva pitanja, ako cemo po stripu ovo je dosta verna ekranizacija, mada se vidi da je niskobudzetna pa samim tim je ok delo s obzirom sa koliko para je napravljenoChek bre, jesmo mi gledali isti film? Pa onaj pištolj što ima je ultrafency gedžet- Dredd mu kaže kakvu municiju hoće, kako hoće da opali i sl, a da ne spominjem što je u isti stalo boga oca raznorazne municije... ID osetljiv i sl...
Čisto da se razumemo, it's a ****ing future, ko zna šta smo sve razvili do tada, pa čak i da je iz pištolja iskočio slon, ne bih to uzeo kao manu.
Ja sam mislio isključivo na kvalitet režije na nivou - uvod, zaplet, razrada, rasplet- to je moglo dosta bolje.