Pa?taj napaljeni amer je glumio kroz ceo serijal SG:Atlantis, tamo je glumio obicnog vojnika i nista napaljeno nije bilo u vezi sa njime dok kasnije nije mutirao i sta ti ja znam, sve u svemu perfektno je odglumio covek sve sto sam video da je glumio. Ovi ostali iz filma su i manje vise nebitni, mleveno meso sto bi se reklo, osim onog "kubanca" na kraju, i on je odglumio sasvim solidno. Sve u svemu, ne vidim sta fali filmu, prosek film ko i svaki drugi undisputed (i kao svaki film tog tipa, roki, van dam i sl. borilacki tripovi. Uzmes kokice i pustis mozak na pashu...)
Jesu oni prosek... ali je trojka ubedljivo najveci krsh u celom serijalu, i mnooogo ispod (i tog) proseka.sta pricas ti brePa reko sam da su ti filmovi prosek. Na glumca sam se osvrnuo cisto informativno i da kazemd a je glumac solidan i da je dobro odglumio "debilnog amera" u undisputed 3, nista vise. Sto se tice 1,2 i 3 deo, ja ne vidim razliku, zaista, treci mi je nekako najbolji zbog efekata brutalnosti i to je to. Tebi nek prvi bude bolji i kraj. Neces me sad valjda ubedjivati kako ne treba da mi treci deo bude bolji?
![]()
hehehe gooniesI
Bili pre par meseci na TVuhehehe gooniesIkad je tooo biloo
Isto sam ga gotivio kad sam bio klinac
Nisam ga video sto godina
![]()
Ne verujem da je to baš nešto mnogo poznat filmhttp://www.hbo.rs/movie/templ-grendin_-68367
Ovo mozda jeste " poznat " naslov ali malo ljudi ga je gledalo, odlican i istinita prica