Pa?taj napaljeni amer je glumio kroz ceo serijal SG:Atlantis, tamo je glumio obicnog vojnika i nista napaljeno nije bilo u vezi sa njime dok kasnije nije mutirao i sta ti ja znam, sve u svemu perfektno je odglumio covek sve sto sam video da je glumio. Ovi ostali iz filma su i manje vise nebitni, mleveno meso sto bi se reklo, osim onog "kubanca" na kraju, i on je odglumio sasvim solidno. Sve u svemu, ne vidim sta fali filmu, prosek film ko i svaki drugi undisputed (i kao svaki film tog tipa, roki, van dam i sl. borilacki tripovi. Uzmes kokice i pustis mozak na pashu...)
Jesu oni prosek... ali je trojka ubedljivo najveci krsh u celom serijalu, i mnooogo ispod (i tog) proseka.sta pricas ti bre Pa reko sam da su ti filmovi prosek. Na glumca sam se osvrnuo cisto informativno i da kazemd a je glumac solidan i da je dobro odglumio "debilnog amera" u undisputed 3, nista vise. Sto se tice 1,2 i 3 deo, ja ne vidim razliku, zaista, treci mi je nekako najbolji zbog efekata brutalnosti i to je to. Tebi nek prvi bude bolji i kraj. Neces me sad valjda ubedjivati kako ne treba da mi treci deo bude bolji?
hehehe gooniesI kad je tooo biloo Isto sam ga gotivio kad sam bio klinac Nisam ga video sto godina
Bili pre par meseci na TVuhehehe gooniesI kad je tooo biloo Isto sam ga gotivio kad sam bio klinac Nisam ga video sto godina
Ne verujem da je to baš nešto mnogo poznat film Ja već par meseci planiram da ga odgledam, ali uvek iskrsne nešto što deluje zanimljivijehttp://www.hbo.rs/movie/templ-grendin_-68367
Ovo mozda jeste " poznat " naslov ali malo ljudi ga je gledalo, odlican i istinita prica