illidan
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.117
- Rezultat reagovanja
- 3.843
Moja konfiguracija
Da poloodis za 2 minuta forumaskog zivota
Nije bilo namerno, odbila se od našeg igrača ka njemu.onaj drugi go je stvarno sreca, ali kako sada moze da se igra rukom u 16m, a da ne bude penal...
Ma to se zove sviranje qrc*... NE volim to "shta bi bilo kad bi bilo", ali da smo mi to uradili isto to bi bio penal ubedjen sam...Jbg... to se zove "slobodno sudijsko uverenje".
naravno, da je to bila italija u pitanju bio bi penal. a onaj prekrsaj sa ledja necu ni da komentarisem, svi su za takve namerne prekrsaje dobijali direkt crveni karton, ali nad Srbijom ne ne nije on isao da ga povredi, m da kerov k nijeJbg... to se zove "slobodno sudijsko uverenje".
Tata, sad ce Deda da ti objasniŠta tata govori od početka? Ne može sve na debila Žigića. Ne može i ne može. Da se igra brzo i sa dva napadača od početka, sve bi super bilo.
Antiću stidi se.
Bravo care! Identichno razmishljamo, a veruj mi na rech da nismo jedini Jednostavno je ovo jedna od onih utakmica u kojima ne znash shta se desilo i kako se desilo,a desilo se...I dalje ne verujem...
Jos pre utakmice sam govorio-nek' igraju k'o ljudi pa neka bude shta bude.
Sto se mene tice igrali su ko ljudi,izgubili,i jbg....ja nemam nista lose da im kazem...
I da lje ne verujem da su nam majmuni onako nabrzaka utrpali dva komada iz jedne ipo sanse.
Žigić nula ispravnih poteza u prvom poluvremenu, i on mu idalje igra u drugom, idalje se igra defanzivno, a treba nam pobjeda. Smiješno.Tata, sad ce Deda da ti objasni
Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao ako ti je za poraz kriv Zigic...Ispromashivali smo se, nije nas htelo, sigurno nije Zigic kriv...
Neka se stide svi oni koji ce Antica sa takvim komentarima kao tvojim da oteraju. Chovek je vratio kult reprezentacije, svaka mu chast za to!
Moje mishljenje je da momke ne treba pljuvati, a da Antica treba sachuvati. Imamo dobar kostur reprezentacije i treba ih po svaku cenu zadrzati na okupu, poshto sam mishljenja da nas ovako losha sreca nece vishe pratiti...
Hahaha, bravo, uživaj u trenutku, eto tebi municije za pljuvanje narednih dana.Žigić nula ispravnih poteza u prvom poluvremenu, i on mu idalje igra u drugom, idalje se igra defanzivno, a treba nam pobjeda. Smiješno.
Njih dvojica su za sve krivi, nije sudija.