Druze nisi svestan sta si sad lupnuo. Ocigledno nemas pojma sta se u svetu sve radi. Pogotovu amerika prednjaci po tome. Cirkus sa koronom je smesno sta sve rade.i ja se nadam da nisu ljudi tolko zli da rade tako nesto
pojedinci sta mogu da urade ....bilo sta i da se niko ne iznenadiDruze nisi svestan sta si sad lupnuo. Ocigledno nemas pojma sta se u svetu sve radi. Pogotovu amerika prednjaci po tome. Cirkus sa koronom je smesno sta sve rade.
Kolega je spomenuo poskupljenja...Kako ste od Emmija došli do corona virusa? lol
...pa je tema krenula sta je uticalo na to.bogami, karantin u Kini, sve ide gore u Evropi i okolini, monitor od 230 je sad 280, 2060 (MSI ) je sa 320 sad otiso na 420 i td.
Isterao sam i ja naravno, ali bukvalno sam morao da izigravam nekog ulicara, ti civilizovano sa njima ne mozes nista. U vecini slucajeva nisam imao problema. Mozda mi se u toku mog HW zivota desilo 2x do 3x da imam problem. Ali ovaj je vrhunac c....anije.Moje licno iskustvo sa "nekim"firmama-svaki put sam ja isterao svoje I svaki put su me ispostovali ali-po cenu da sam bio neverovatno uporan nekad I dosadan. Situacija 1.: kupili za sestrinog klinca PC , sa cuvenom plombom, odmah prvi dan neke sare na ekranu, artefakti, puuca 3Dmark-sve losi simptomi. Sve im detaljno napisem, odem-verovatno je graficka kartica...OK prodje par dana resili su-zamenjena je graficka kartica-ja kaem ajde verovacu vam na rec jer ja ne znam sta je u kucistu. "Kako ne znate"lepo ne znam kuciste crno, plomba-sta je unutra sam Bog zna…"Pa pise Vam na garanciji"..."ma moze da pise sta hoce ja dok nesto ne vidim svoim ocima ne verujem...Odnesem komp kuci prvi dan odmah-sareni pikseli, artefakti isto, itd...Ja lepo opet u radnju"hocu nov racunar ili pare nazad" znate zamenicemo graficku, bla bla...Ma ne zanima me necu zamenjen deo hocu NOVO! Ne mogu ja da noosam PC svaka dva dana do vas 100 puta,,,"Pa znate zameni se deo" ja"izvinite za mene je ovo JEDAN proizvod"ja ga nisam kupio iz delova nego kao celinu. Ill mi lepo skini plombu pa da vidim sta je unutra a ovako batali pricu. Hocu pare nazad. Epilog: prvo je bilo kao ne moze pare nazad a onda je posle mesec dana ipak pao poziv I "ipak cemo Vam vratiti novac"-jer ne umeju da rese problem. Uzet polovan PC iz Nemacke I evo ga treca godina stucnuo nije.