NeuSdesigns
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 27.01.2014.
- Poruka
- 178
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav, izgleda ce mi isteci windows xp sp2 kroz 7 dana, jedino ako u medjuvremenu ne nadjem neko resenje, e sad zanima me da li cu moci ja kad on istekne da udjem u safe mode i povezem eksterni hard disk i time prebacim sve iz particije D sto mi treba, buduci da mi je system na particiji C. I da li bih mogao ja ovih dana (sutra, preksutra) reinstalirati windows, tj. samo particiju C i posle da radi sve normalno, naravno ako imam kljuc da bude aktiviran za stalno, a ako ne, samo 30 dana? I zanima me kada bih kupio eksterni, da li dobijam neki disk, tj. driver uz njega? Drugarica je skoro donela njen Eksterni i prikljucuje se kao fleska odmah ga ucita, e sad zanima me da li bih ga odma tako ucitao u safe mode? Pisao sam vec na ovu temu, ali ovo su neka dodatna pitanja koja me interesuju... ako ima neko drugu soluciju za aktivaciju, nek napise
tj. - aj da vas ne mucim, zanima me samo jedno, pa cemo na dalje kad bude bilo potrebno, da li ce moji podaci konkretno sa particije D kazem, iako je system na C, uvek biti meni dostupni i uvek tu? iako mi stoji na primer komp 10-15 dana sa windowsom koji je isteko? naravno ne mislim u smislu dostupni, da cu ja moci sa njime da radim sta ja ocu, nego samo tu da budu, u slucaju da trebaju da se kopiraju? i kako ide povezivanja mog harda na drugi? kojim kablom? znam da se njemu nece otvoriti moja particija C, odnosno gde je windows, nego ostale samo a to su u mom slucaju D i E?
tj. - aj da vas ne mucim, zanima me samo jedno, pa cemo na dalje kad bude bilo potrebno, da li ce moji podaci konkretno sa particije D kazem, iako je system na C, uvek biti meni dostupni i uvek tu? iako mi stoji na primer komp 10-15 dana sa windowsom koji je isteko? naravno ne mislim u smislu dostupni, da cu ja moci sa njime da radim sta ja ocu, nego samo tu da budu, u slucaju da trebaju da se kopiraju? i kako ide povezivanja mog harda na drugi? kojim kablom? znam da se njemu nece otvoriti moja particija C, odnosno gde je windows, nego ostale samo a to su u mom slucaju D i E?
Poslednja izmena: