• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Easy money... if such thing exists

Grodos

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.07.2010.
Poruka
3.203
Rezultat reagovanja
443
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X + Arctic Freezer 50
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
Zahvaljujući jednom drugu koji je pola života proveo tražeći " 'l***a bez motike" naišao sam na nešto potencijalno korisno...
Naime, kako sam ja skontao, u pitanju je neka internet banka koja će uskoro da se pojavi na tržištu i kao takva želi da ima što više ljudi koji će za nju da istražuju potrebe ljudi i daju predloge (mislim da im je najvažnije širenje svesti o postojanju iste) priliko čega ta banka vrši isplaćivanje na vaš račun do 20$ dnevno, u zavisnosti od vaše aktivnosti... Nije potrebno provesti mnogo vremena - max 20min u toku 24h. Da ja sada ne bih širio priču bezveze, najbolje je da to sami proverite.

Da li će tu na kraju biti nekih para ili ne, ostaje nam da vidimo (potencijalno me raduje informacija da dotična banka već sarađuje sa amazon.com pa se možda nešto mogne naplatiti i u naturi). Čak i ako ne bude transfera, nisam ništa ni izgubio, osim nešto malo vremena koje bih ionako protraćio u gluposti, dok sa druge strane postoji šansa za finu zaradu ( u prosjeku se 'ladno može zaraditi 7-10 dolara dnevno)

Postoji i još nešto - ukoliko dovedete novog člana da se pridruži preko vašeg linka, na svom računu dobijate po 10$ za svakog te vas stoga molim da ukoliko odlučite da potrošite malo vremena na ovu aktivnost da se registrujete preko mog linka:

http://www.paybox.me/r/soulcry

Hvala :wave:

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Prevara cista...Bio je onaj Aletboxpay ili kako vec preko kog smo ja i Warmaster pokusavali isto to, i sve kao satro radi, a kad treba da dobijes pare, nigde nikog... Moj savet: nema leba bez motike ;)

Grodos

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.07.2010.
Poruka
3.203
Rezultat reagovanja
443
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X + Arctic Freezer 50
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
Prevara cista...Bio je onaj Aletboxpay ili kako vec preko kog smo ja i Warmaster pokusavali isto to, i sve kao satro radi, a kad treba da dobijes pare, nigde nikog... Moj savet: nema leba bez motike ;)
Ma nisam ni sumnjao... :D
Odavno sam navikao da keš ne dolazi lako :d ali eto čisto da se prijavim preko druga da njemu ispunim uslugu...kao i što sam rekao u naslovu "if such thing exists" :D

Vrh