serpent
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 05.04.2009.
- Poruka
- 334
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i7 920
Motherboard:
Gigabyte GA-EX58-UD3R
RAM:
2x2GB Patriot Viper DDR3 1600MHz CL7
VGA & cooler:
Club 3D Ati 4850 512MB + Accelerro S1 R2
Display:
Samsung T220
HDD:
1TB Seagate baracuda
Sound:
OnBoard
Case:
Chieftec BIIIG
PSU:
TT 850W
Optical drives:
Pioneer
Mice & keyboard:
Logi MX518 + Logi krsh KB
Internet:
SBB
OS & Browser:
W7

Na PC-u bi koristio adsl samo za torrent, a kablovsku za sve ostalo.
Sve sto bi se kacilo na wifi ruter koristi samo adsl za sve (znaci nema nikakvog dodira sa kablovskom).
Moje pitanje je da li postoji neki prog. sa kojim bih mogao da podesim da mi torrent koristi samo adsl, a sve ostalo da ide preko kabla (fakticki u windowsu su to dve lan konekcije s' obzirom da usb modem dodaje virtualni lan adapter)?
Evo ja se ubih od razmisljanja, za sada je jedini nacin da se stavi u torrentu proxy (ali ako ruter ima opciju da bude kao proxy, ili prica sa virtualnom masinom).
Ima fora kome nije bitno koji tacno link koristi (meni je bitno da mi cable bude free kad hocu da se igram, a torrent stalno da ide preko drugog inerfejsa) program se zove Kerio WinRoute Firewall, i ima opciju da radi load balancing, failover i sl, ali nazalost nema opciju da slektuje po aplikacijama vec samo po portovima a kod torrenta to i nije bash neka uteha.
U sustini meni treba program koji ce da kaze aplikaciji da koristi odredjen interface i koji gateway (s' obzirom da ne mogu da stoje dva, tj mogu ali samo ce jedan da bude default, a drugi se aktivira kad taj ne radi, a pritom posle nece vratiti , glupi windows)
Ako neko sazna koji program moze to, ima rucak u orlu od mene.